zaprzeczas faktowi, że jesteś dzieckiem?jacek2357 pisze:Mimo że mam dobry humor to nie zamierzam w takiej sytuacji wrzucać na luz
2027
Moderator: Wiliam
Ale nie musisz się od razu bulwersowacjacek2357 pisze:Wszyscy jesteśmy dziećmi BożymiR-9 Chełmska pisze:zaprzeczas faktowi, że jesteś dzieckiem?Dobrze, więc mogę do wszystkich zwracać się dojrzale, OK Kamilku?
Ok, panie inżynierze. Chylę czoła przez precyzją i biję się w piersi, składając samokrytykęhafilip84 pisze:hmmm.... tylko, ze ikarusy 280 maja 16.5 metra, ikary 435 17.85 (no dobra... prawie 18) i odkurzacze 17.98 (dwa centymetry, ale co tam)
Zwracać się dojrzale?!! Toż to jakaś nowomowajacek2357 pisze:Wszyscy jesteśmy dziećmi BożymiR-9 Chełmska pisze:zaprzeczas faktowi, że jesteś dzieckiem?Dobrze, więc mogę do wszystkich zwracać się dojrzale, OK Kamilku?
Apropos (uznałem, że nie ma sensu zakładać osobnego wątku, najwyżej modowie to gdzieś przeniosą), czemu 172 i 186 jadą na Rakowcu różnymi trasami w kierunku południowo-wschodnim:dzidek pisze:SU18 na 172, 186
Już sam zapomniałem co chciałem przez to powiedzieć, ale było to przeklawiaturzenieZwracać się dojrzale?!! Toż to jakaś nowomowa![]()
No i o to chodziłodennis pisze:Ok, panie inżynierze. Chylę czoła przez precyzją i biję się w piersi, składając samokrytykęJak na również inżyniera przystało, zmieniam zatem kryteria kwalifikowalności: "wszystko krótsze, niż 16.5 metra, nie powinno się pojawiać na E-2"
![]()
Strasznieś czepialski i enigmatycznyjacek2357 pisze:No i o to chodziło