Przegubowiec pisze:Sobota 12 lutego przynosi upadek ostatniego bastionu Ikarusów w dni wolne – wraz ze zmianą rozkładu linii 112 (trasa powrotna z CH Marki przez Radzymińską i Młodzieńczą zostaje przyjęta jako stała, częstotliwość wzrasta z 15 do 12 minut) liczba brygad rośnie z 11 do 14, z czego dwie obsługiwać będzie Mobilis swoimi przegubowcami. Solaris Urbino 18 z elektronicznymi tablicami pojawi się na brygadzie łączonej z linią nocną N45, ostatniej na której dotychczas mógł kursować autobus wysokopodłogowy. [...] W dni wolne z linii 199 znika Ostrobramska, a całość obsługi przejmuje PKS Grodzisk.
Zmiany obsługowe - luty 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
W 509 zółte karteczki informuja ce o nowym rozkładzie 509 od 12.02, na stronie ZTM 509 na czerwono i informacja o zmianie rozkładu, wchodze w rozklad sobotni i nie ma zmian.
Zamiast bawic się w facebooki i jakies głupie reklamowki wzieliby się może chłopcy od stronki za prawidłowe wrzucanie rozkładów.
Zamiast bawic się w facebooki i jakies głupie reklamowki wzieliby się może chłopcy od stronki za prawidłowe wrzucanie rozkładów.
Wysłałem do nich maila bo jak maja wprowadzać w blad to już lepiej niech już wcale nie daja nowych rozkładów do momentu gdy one nie wejdą w zycie.
Wchodze na strone i dowiaduje się ze 13.02 obowiązuje dany rozkład ale jednocześnie wiem (ja wiem dzięki Wawkomowi, normalny pasażer nie ma o tym pojęcia) że to jest kłamstwo bo tego dnia bedzie juz nowa obecnie utajniona wersja.
Wchodze na strone i dowiaduje się ze 13.02 obowiązuje dany rozkład ale jednocześnie wiem (ja wiem dzięki Wawkomowi, normalny pasażer nie ma o tym pojęcia) że to jest kłamstwo bo tego dnia bedzie juz nowa obecnie utajniona wersja.
-
michał1984
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Od soboty po kilku latach wracają na 176 wozy 10-cio metrowe w związku z jednokierunkowym objazdem budowy wiaduktu nad PKP Płudy.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Ilość i podział brygad bez zmian.pasażer pisze:Zna ktoś rozkład 407?
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
bartoni722
-
bartoni722