WAĹťNE: ankieta na stronie UD Bemowo (501+507->109)
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
-
bartoni722
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A osoby, ktore na Bemowo jezdza? A te, ktorym pasowalyby nowe przystanki, a tak jezdza czym innym? A te, ktore jada z przesiadka i wazniejĹze jeĹt dla nich skrocenie czasu oczekiwania w wezle? Itd.bartoni722 pisze:A skÄ d wiesz, czy ktoĹ, kto mieszka w Raszynie, nie jeĹşdzi na Bemowo i wie jak tam jest i co by wolaĹ
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Obecnie: 46% na nie, 51% na tak
Ja na tak
Ja na tak
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To jest jeden z tych przypadków, gdzie wykorzystanie przez pasażerów nie musi świadczyć o niezbędności. Jeśli taki przystanek jest, to ludzie będą zeń korzystać, jak i z placu Zbawiciela dla tramwajów na wlocie zachodnim.Jarek pisze:Nic nie da. Zresztą tam nie ma wskazań z uwagi na widoczność.primoż pisze:To może czas go unażądowić?
[ Dodano: |14 Lut 2011|, 2011 22:23 ]
Wynik jest nieważny, dzielnica i tak napisała "90% na nie".Jarek pisze:Skoro jest taka ankieta, to głosujcie.
CZY POPIERASZ ZMIANĘ 501 i 507 na 109?
Ankieta jest na stronie głównej. Głosujcie zgodnie z przekonaniami.
http://www.bemowo.waw.pl/download/79/ae ... 2e36ce.jpg
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Skąd wasze zdziwienie? Przecież to pismo wisiało tam już rano 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow