KM w Ząbkach
Moderator: Wiliam
To niech zbierają podpisy pod referendum o jego odwołanie....29 Ikarusów pisze:Czytając różne fora i blogi mieszkańców wnioskuję, że ludzie już coraz bardziej mają dosyć obecnego burmistrza, potwornego bałaganu i ciągle niespełnionych obietnic.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- 29 Ikarusów
To nie jest takie proste. Kontrkandydaci byli bardzo, bardzo niemrawi, tak jakby wcale nie chcieli wygrać tych wyborów. Frekwencja była bardzo niska, jak na samorządówkę - ok. 45%. I sporo ludzi, zwłaszcza tzw. "trzeźwo myślących" (choć tutaj znaczenie ma również dosłowne odczytanie tego terminu...) nie mogło głosować, bo się w tym grajdole nie chcą zameldować. Myślą, że trochę pomieszkają i uciekną... Dlatego to tak wygląda...MichalJ pisze:A kto go "dopiero co" wybrał?MisiekK pisze: To niech zbierają podpisy pod referendum o jego odwołanie....
Ok. 1,74 zł.kamil139 pisze:a ile teraz Zabki zapłacą za wozokilometr?
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
No i od 1 kwietnia jedziemy z nowym rozkładem na linii X, który - jak dla mnie - jest beznadziejny. Ostatni kurs z Warszawy w DP jest o... 21.50. W DS jest ciut lepiej, bo przedostatni kurs jest o 20.55, a ostatni 22.25.
Dodam, iż obecnie ostatnie kursy do Ząbek - w DP i DS - są parę minut po 23...
Linia X - rozkłady
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Dodam, iż obecnie ostatnie kursy do Ząbek - w DP i DS - są parę minut po 23...
Linia X - rozkłady
- Colony
- Kontakt:
Ząbki powoli staczają się komunikacyjnie w ręce Warszawy. Jeszcze kilka takich strzałów burmistrza, a powtórzy się Wesoła 2002. Myślę, że gdyby nie giełda to ząbki dawno już stałyby się 19 dzielnicą. Nieuchronnie do tego dążą.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)