Trzeba się spieszyć bo przez 797 już wiatr pełnym pędem hula....bo mu drzwi gdzieś zanikłyMisiekK pisze:Czas się wybrać na R-4...Pingwin pisze:796+797 już czeka na szaber.... )
TW - skreślenia ze stanu, kasacje, sprzedaż taboru
Jeszcze "trochę" kasacji będzie.Pingwin pisze:Trzeba się spieszyć bo przez 797 już wiatr pełnym pędem hula....bo mu drzwi gdzieś zanikły
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak to juz jest, gdy ma się wiernych fanówmkm101 pisze:...strona Tramwar aktualizowana o godz. 22:47...beni pisze:Składem 105Na który dziś zakończył służbę jest podobno 1068+1035.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dostałem info który skład poleciał prawdopodobnie o godz. 21.40 będąc jeszcze w pracy.mkm101 pisze:...strona Tramwar aktualizowana o godz. 22:47...beni pisze:Składem 105Na który dziś zakończył służbę jest podobno 1068+1035.
Po za tym już rano napisałem że zdjęto skład z Woli tylko nie wiedziałem który dlatego nie podałem.
Fanem tramwaru jestem ale jeśli korzystam z informacji to na pewno bym napisał info z której strony korzystałem itp.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Właśnie jest podpinany na hol i za chwilę wyjedzie z R-4 w swoją ostatnią drogę..Pingwin pisze:Trzeba się spieszyć bo przez 797 już wiatr pełnym pędem hula....bo mu drzwi gdzieś zanikłyMisiekK pisze: Czas się wybrać na R-4...
Od 5.2008 tylko autobusy
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Po torach wyjedzie? To na razie na T-3, gdzie hieny dokończą szaberJanek1236 pisze:Właśnie jest podpinany na hol i za chwilę wyjedzie z R-4 w swoją ostatnią drogę..
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Super ze się udało....ja nie zdarzyłem wyskoczyć z 33 a Lipton gdzieś byłSiecool pisze:Jak widaćMisiekK pisze: Po torach wyjedzie? To na razie na T-3, gdzie hieny dokończą szaber
Obrazek
[ Komentarz dodany przez: Bastian: |24 Lut 2011|, 2011 19:34 ]
Korekta linku.
Przez chwilę mi się wydawało, że ma podniesiony odbiierak prądu
Znaczy ma ale ja myślałem, że dotyka trakcji
A czy ktoś go kupił czy jedzie do huty? Co jakiś czas pojawiają się zdjęcia wyworzonych 13N z podpisem, że jedzie do huty a w końcu TW je sprzedaje to dlaczego nie które złomuje?
Znaczy ma ale ja myślałem, że dotyka trakcji
A czy ktoś go kupił czy jedzie do huty? Co jakiś czas pojawiają się zdjęcia wyworzonych 13N z podpisem, że jedzie do huty a w końcu TW je sprzedaje to dlaczego nie które złomuje?

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
13N póki co są wywożone przez złomiarzy. 105 skreślone w 2010 też wywiezione na złom.
Skreślone i odstawione w komplecie stoją 1007, 1035, 1068 czekają na kupca.
Skreślone i odstawione w komplecie stoją 1007, 1035, 1068 czekają na kupca.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.