Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż
Kto cierpliwie czeka ten się doczeka
(to o mnie)
Mogłeś jeszcze do niego wejść i sczelić zdjęcie wnętrza
Mogłeś jeszcze do niego wejść i sczelić zdjęcie wnętrza
Tsza się poręczkami poruszać, jak małpa
żarcik
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie wiem, kto Ci takich głupot nagadałWalas pisze:A #2070 był ciągnięty na R-6 o 21:18 przy R-11
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Nikt mi nie nagadał, tylko sam widziałem jak jechał i myślałem, że na Redutową.ZaciszaniN pisze:Nie wiem, kto Ci takich głupot nagadałWalas pisze:A #2070 był ciągnięty na R-6 o 21:18 przy R-11Na drugim placu zostały: #1658, #2441, #5630, #5736 i #5784.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
A po co poruszać się z wózkiem/na wózku po pojeździe? (Był taki jeden, co kiedyś żebrał jeżdżąc po pesach na 9drapka pisze: Ale też pod uwagę, że pełnia możliwosci niskopodłogowca to nie tylko dostępność siedzeń na wysokości podłogi, ale tez możliwość poruszanie się z wózkiem (dziecęcym) czy na wózku.
Odnoszę wrażenie, że ilość niskiej podłogi nie ma tu aż takiego znaczenia - np. w Manach jak stanie wózek, nie daj boże dwa, to miejsc stojących po prostu nie ma, iść dalej też nie ma po co, bo miejsc ... też tam nie ma.drapka pisze:A w sytuacji, kiedy w rzeźni mieści się tylko wózek, a reszta pasażerów (w tym osoby mające trudności z poruszaniem się) musi potykać się o stopień, cała niskopodłogowość bierze w łeb, chociaz faktycznie jedynym chyba plusem gniota jest dość duża liczba miejsc dostępnych z poziomu podłogi.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Wszystkie wozy, które zostały na placu, mają rejestrację, więc raczej nikt ich jeszcze nie kupił. W sensie możesz być pierwszy, jeśli o to Ci chodzi
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Do sprzedaży idą wozy zarejestrowane - nabywca bierze wóz ze wszystkimi papierami, także z tablicami i dowodem rejestracyjnym. MZA ma 30 dni wyrejestrowanie wozu, a nabywca na ewentualne zarejestrowanie (o ile kupiłby go dalszego użytkowania...).ZaciszaniN pisze:Wszystkie wozy, które zostały na placu, mają rejestrację, więc raczej nikt ich jeszcze nie kupił. W sensie możesz być pierwszy, jeśli o to Ci chodzi![]()