Gdybym ja był kierowcą to swoją muzykę bym odtwarzał, a coPawel_ pisze:Żartowniś![]()
MZA 'od góry' wiadomo, że nie płaci i nie ma muzyki w autobusach.![]()
Kierowcy muszą radzić sobie sami...![]()
OdebraĹem prawko kat. D, chcÄ pracowaÄ, gdzie iĹÄ?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Podobnie jak chyba wszystkie A7XX.Desert pisze:Szczególnie w 3382,83,84 które mają fabrycznie radio.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nielegalnie, przynajmniej z punktu widzenia regulaminu w Mobilisiefraktal pisze:Możesz sobie także wziąć radio na słuchawki (tak jak w komórce). Część kierowców tak właśnie robi.
MZA nie ma radioodbiorników montowanych fabrycznie, więc nie płaci. Zresztą była o tym kiedyś mowa w TVN Warszawa. Zresztą obaj znamy kierowcę, który po tym szumie medialnym przestał podłączać swoje radioDesert pisze:i ITS, i MZA, I Mobilis i wszyscy.
[ Dodano: |20 Lut 2011|, 2011 21:40 ]
Adam G. pisze:Nie wyobrażam sobie prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu w jakichkolwiek słuchawkach. Chyba że chodzi o sporadyczną rozmowę przez słuchawkę na bluetooth.
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
levar pisze:MZA nie ma radioodbiorników montowanych fabrycznie, więc nie płaci. Zresztą była o tym kiedyś mowa w TVN Warszawa. Zresztą obaj znamy kierowcę, który po tym szumie medialnym przestał podłączać swoje radioDesert pisze:i ITS, i MZA, I Mobilis i wszyscy..
[ Dodano: |20 Lut 2011|, 2011 21:40 ]Adam G. pisze:Nie wyobrażam sobie prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu w jakichkolwiek słuchawkach. Chyba że chodzi o sporadyczną rozmowę przez słuchawkę na bluetooth.![]()
![]()
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
O ile niejaki pan Adam Michalczewski opłaca abonament np. za radio w swoim domu, to "ITS płaci"Desert pisze:i ITS, i MZA, I Mobilis i wszyscy.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Polecam najzupełniej legalnie grające radio w każdej kabinie, ja bez muzyki nie potrafię jechać. Właściwie to ja nie pracuję, tylko siedzę i słucham muzykiPawel_ pisze:Polecasz pracę w ITSie?Cypis pisze: O ile niejaki pan Adam Michalczewski opłaca abonament np. za radio w swoim domu, to "ITS płaci"
Co do wyboru zakładu, to już bardzo zależy, czego oczekujesz, wszędzie są plusy i minusy (ja mam np. 3/4 zmian nie dalej jak 10 min spaceru od domu -- to też się liczy, a dziś np tylko zjechać windą, hihi). Co do finansów: nigdy nie sugeruj się stawką, tylko ile delikwent godzin przejechał i ile za to dostał. Skądinąd, stawka w ITS dla "starych" pracowników nie odbiega od konkurencji, ile się obecnie dostaje na okresie próbnym szczerze mówiąc nie wiem.
Zapraszam na pokład!