To już pod jakieś paragrafy można podciągać. Narażenie znacznej liczby osób na niebezpieczeństwo utraty zdrowia czy cos takiego.marekb pisze:Jeśli pojazd jest wyposażony w klimatyzację, system działa automatycznie, więc kierowca nie może go wyłączyć.
Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
Czemu obie najważniejsze "linie skrabkowe" dojeżdżają na Wileński Solidarności i Radzymińską? Czy 527 nie powinna wrócić na Gdański, na którym, wbrew pierwotnym założeniom, nie ma korków?Bywalec pisze:Ten artykuł pojawił się dziś na stronie głównej więc go dałem, teraz go na głównej nie ma. Zresztą dyskusja się na nowo zaczęła...
marekb
360 wydłużyć na Zacisze i zmiana numerku na 390 pewnie poprawiłoby sytuację.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No przecież będzie połączone z 512...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Najgorsze było to, że wepchnięto na trambuspas 160, 527 i 360. Powinno się od razu zrobić silne 190 co 3/7,5/7,5. No ale pani Wandzia wpieprzyła 160 i 360, Białołęce dano 527 w prezencie i mamy burdel na W-Z. O ile 160 dobrze prosperuje (nie - nie chodzi mi, że jeździ koło mojego domu, bo sam wolałbym bardzo silne 190+tramy), to 527 jest tam nie potrzebne, a jeszcze bardziej 360, które jest największą kpiną.
BTW. Z jakiej paki 527 się pojawiło na W-Z? Oczywiście pod osłoną, że most Gdański będzie strasznie zakorkowany, to wiem. A jakoś 500 zostało
BTW. Z jakiej paki 527 się pojawiło na W-Z? Oczywiście pod osłoną, że most Gdański będzie strasznie zakorkowany, to wiem. A jakoś 500 zostało
360 pewnie zniknie szybciej jak powstało. Tuż to zaraz wakacje..., budowa II linii metra itp...primoż pisze:Najgorsze było to, że wepchnięto na trambuspas 160, 527 i 360. Powinno się od razu zrobić silne 190 co 3/7,5/7,5. No ale pani Wandzia wpieprzyła 160 i 360, Białołęce dano 527 w prezencie i mamy burdel na W-Z. O ile 160 dobrze prosperuje (nie - nie chodzi mi, że jeździ koło mojego domu, bo sam wolałbym bardzo silne 190+tramy), to 527 jest tam nie potrzebne, a jeszcze bardziej 360, które jest największą kpiną.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Panowie, wy czytacie to forum? O przyszłym losie 360 ZTM już informował i jest o tym w wątku o zmianach "metrowskich"...Lukasz436 pisze:360 pewnie zniknie szybciej jak powstało.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow