Pozdrowienia dla S_R który nieświadomie mnie przewiózł z WAT do Radiowa (i byłem świadkiem zabawy z 220 - dziś raczej więcej większość wolała/musiała poczekać na 'opóźniony' kurs 410
Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
Ostatnio na ZP Radiowa-WAT trwają intensywne pomiary/badania (czy co tam jest - na pewno stoi sobie jakaś osoba i coś notuje). Mam nadzieję, że wykażą to, że WAT jednak korzysta z komunikacji miejskiej (np w mojej grupie samochodami dojeżdża w porywach 5 osób, reszta różne kombinacje komunikacji miejskiej).
Pozdrowienia dla S_R który nieświadomie mnie przewiózł z WAT do Radiowa (i byłem świadkiem zabawy z 220 - dziś raczej więcej większość wolała/musiała poczekać na 'opóźniony' kurs 410
)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Odnośnie tych pomiarów... pomiarowcy stoją na przystanku RADIOWA-WAT w stronę Starego Bemowa od rana do około 12, po czym już ich nie widać, więc popołudniowy bałagan pozostaje niezauważony. Odnośnie samych dzisiejszych pomiarów też mam uczucia mieszane, podjechałem na pierwszego, za mną 523, ode mnie wyszło coś około 20-30 osób, z 523 podobnie, i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że panowie pomiarowcy (albo pan pomiarowiec z kolegą) akurat grzebali pod maską Golfa z jakąś śmieszną rejestracją w którym wcześniej siedzieli, a ludźmi i tym, że coś podjechało zainteresowali się jak już i 410 i 523 wyjechały z zatoki. Mam wątpliwości czy to co zapisali ma wiele wspólnego ze stanem faktycznym, chyba że w masce Golfa się wszystko odbijało.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mają być. Tak, wypłytowanie na lewych pasach.

Dziwne, wątpię, by wysyłano tam dwóch pomiarowców. Może coś innego badali?Szeregowy_Równoległy pisze:panowie pomiarowcy
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Reagowali na przyjeżdżające autobusy i liczyli ludzi, o ile nie zajmowali się czymś innym w danym momencie. Moim zdaniem jeden pomiarowiec w towarzystwie. Nie przeszkadza mi to, że w towarzystwie, rozumiem to nawet, bo zajęcie do najbardziej pasjonujących nie należy, ale jak już przyjechał to niech robi to co powinien, a nie zajmuje się swoim samochodem.Bastian pisze:Dziwne, wątpię, by wysyłano tam dwóch pomiarowców. Może coś innego badali?Szeregowy_Równoległy pisze:panowie pomiarowcy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdzie, na pasach jezdni?MichalJ pisze:Oczywiście słusznie będą, ale już widzę naciski, żeby zostały...
A jak się przebuduje i zwęzi, to się można będzie zastanowić.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
o proszęBastian pisze:Mają być. Tak, wypłytowanie na lewych pasach.
na czas budowy stacji ONZ i tak bedą zwęzenia wiec sytuacja bedzie wygladała inaczej. a czy potem zostaną to watpię, chyba że przebudują JP IIMichalJ pisze:Oczywiście słusznie będą, ale już widzę naciski, żeby zostały...
PURA VIDA!
- Bastian
- Sułtan Maroka
O, już ma nie być? 
No to bez sensu, powinny być.
No to bez sensu, powinny być.