120Na SWING
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zależy, w których ubootach. Knorry są tylko w 3003 i 3004 (i chyba także w 3002, ale tego nie jestem pewien). W następnych jest Hanning&Kahl, która to nazwa bywa używana w TW jako wyjątkowo wulgarny zamiennik k..y 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Także w 3002. W porównaniu do Hanning&Kahla - bardziej skuteczne za to mniej awaryjneGlonojad pisze:Zależy, w których ubootach. Knorry są tylko w 3003 i 3004 (i chyba także w 3002, ale tego nie jestem pewien).
[ Dodano: |18 Lut 2011|, 2011 20:36 ]
Tej samej firmy (uważanej zresztą za bardzo dobrego producenta układów hamulcowych) ale nie takie same.fraktal pisze:Zaraz, zaraz, chcesz powiedzieć, że hamulce w Swingach są takie same jak w u-bootach?Glonojad pisze:a np. z Knorrem to w 116N nie ma żadnego problemu".
- kulikowski
Z tego co było pisane na Wawkomie to było to planowane przez Pesę bo zaczynają się dostawy do innych miast.Nxo pisze:czy ktoś się orientuje czemu ucichły dostawy Swingów ??
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Poprawki i inne takie. Harmonogram przewiduje przerwę - 1 nowy w marcu, czy jakoś tak. Od kwietnia wracają dostawy - początkowo po dwa w tygodniu. Potwierdzę, gdy będę wiedział więcej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Co dziwne też tak słyszałem.
03.2011 - 2 szczecin, 5 Gdańsk i jeden dla nas.
A od kwietnia do sierpnia - 5 Warszawa - 3 Gdańsk.
Ale to się ciągle zmienia.
03.2011 - 2 szczecin, 5 Gdańsk i jeden dla nas.
A od kwietnia do sierpnia - 5 Warszawa - 3 Gdańsk.
Ale to się ciągle zmienia.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czemu dziwne?beni pisze:Co dziwne też tak słyszałem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Dziwne że tak mało na początku roku dostarczą a potem na hura.
Styczeń - 4
Luty - 2
Marzec - 1
Ale to podobno było zrobione celowo gdyż TW miały sporo uwag co do wagonów już dostarczonych i trzeba było nanieść poprawki w trakcje kolejnych wagonów.
Styczeń - 4
Luty - 2
Marzec - 1
Ale to podobno było zrobione celowo gdyż TW miały sporo uwag co do wagonów już dostarczonych i trzeba było nanieść poprawki w trakcje kolejnych wagonów.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.