3911 Wogóle nie jeździ bo stoi na placu bez tylnego zderzaka i czeka na rejestracje5556 pisze:3911 od pierwszego kursu też dziś jeździł na 127 z popsutymi ostatnimi drzwiami...Tahamata pisze: Chyba lepiej żeby jeździł taki niż żaden, oczywiście każdy widząc taką kartkę usiłuje wejść lub wyjść właśnie tymi drzwiami eh.
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Nie możliwe z tego względu że jeszcze dzisiaj sam osobiście go widziałem po 21 na Placu bez tylnego zderzakaJKTpl pisze:Tak twardo stoi, że aż obok niego przejeżdżałem przez rondo Zesłańców Syberyjskich około 14.20...Tahamata pisze:3911 Wogóle nie jeździ bo stoi na placu bez tylnego zderzaka i czeka na rejestracje
Wiesz nie wiem jakim cudem on dzisiaj wyjechał ale aź pojechałem na stalową się upewnić i miałeś rację serdecznie cię przepraszam,JKTpl pisze:A obok spał różowy jednorożecTahamata pisze:Nie możliwe z tego względu że jeszcze dzisiaj sam osobiście go widziałem po 21 na Placu bez tylnego zderzaka
Może sobie stał na placu, ale cenna będzie podpowiedź, że dwudziesta pierwsza jest troszeczkę po czternastej.
Od dzisiaj dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych
Od kiedy tylny zderzak ma wpływ na to że wóz miał przegląd czy go nie miał czy powinien mieć ; d?
Czy niesprawny biletomat zalicza się do tego tematu ;d?
To A707, 711 727 - żądają kodu PIN.
Czy niesprawny biletomat zalicza się do tego tematu ;d?
To A707, 711 727 - żądają kodu PIN.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wóz bez zderzaka przeglądu przejść nie powinien, niemniej może Tahamacie o tablice rejestracyjne chodziło? Na to też się czeka.Desert pisze:Od kiedy tylny zderzak ma wpływ na to że wóz miał przegląd czy go nie miał czy powinien mieć ; d?![]()
No z pewnością jest to związane z przeglądem bo wóz tego dnia był na mieście.
Dla niewiedzących a zabierających głos - polecam sprawdzić kiedy czynna jest stacja kontroli pojazdów, z pewnością w środku nocy
Dla niewiedzących a zabierających głos - polecam sprawdzić kiedy czynna jest stacja kontroli pojazdów, z pewnością w środku nocy
A 8236 pomyka dziś bez przedniego wyświetlacza na 182 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To jest zły stan techniczny?Stockholmare pisze:A 8236 pomyka dziś bez przedniego wyświetlacza na 182
Wyświetlacza w ogóle nie było 
2294
II drzwi nie zawsze chcą się zamykać. Kierowca czasami musiał 6-8 razy zamykać te drzwi. Gdy przez pomyłkę kierowca źle pojechał i wysadził pasażerów. Potem ruszył z otwartymi drzwiami (inne się normalnie zamknęły). Trochę tak przejechaliśmy. Dopiero po reakcji pasażera, kierowca zamknął drzwi. Jak widać jest bardzo niebezpieczna usterka i należy ją wyeliminować jak najszybciej. I ogólnie coś z wozem jest nie tak. Bo wszystkie brygady przyjeżdżały na pętle Targówek w miarę o czasie. Zajechał z ok. 30 minutowym opóźnieniem. Być może nie dało się szybko jechać tym lewarkiem na 517 (kiedyś jak jechałem 2320 na 517 , to nawet jeszcze większe opóźnienie osiągnął). Szkoda, że kierowca nie chciał nic nadrobić. I prawdopodobnie postanowił wykorzystać prawo do jedynej przerwy 15 minutowej.