Tak.hafilip84 pisze:To ten na piętrze?
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To nie ten, co to chyba Hafilip kiedyś pisał, że karalucha namierzył?BJ pisze:Tak.hafilip84 pisze:To ten na piętrze?
- fik
- Naczelne Chamidło
Jeśli chodzi o chinole i inne orientalne żarcie, polecam lokal na Chmielnej 10 czy 12 (ten budynek cofnięty od ulicy, między Bracką a Nowym Światem), reklamuje się jako wege, ale prawdziwe mięso też dają. Bardzo smacznie (a nie jestem miłośnikiem), porcje przyzwoite, ceny znośne (12-14 PLN/porcja). Nazwy nie pamiętam, zaciągnięto mnie tam w robocie pod hasłem "koleżanka ma knajpę" i jestem mile zadowolony.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Skoro był duży to znaczy że faktycznie dobrze karmią 
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, to raczej do podtrzymania funkcji życiowych, niż najedzenia się... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Jeśli słuszny chińczyk za marne pieniądze to tylko w Hamim na Słodowcu (vel na Marymoncie). Za podwójne sajgonki (2x 3 sztuki) z podwójnym ryżem smażonym bez surówki płacę też niewiele więcej niż 10zł. Podobnie za kurczaka curry albo kurczaka w cieście - również z podwójnym ryżem smażonym.BJ pisze:A ja polecam Que Honga na pl. Zbawiciela. Bardzo dobry chińczyk za w sumie śmieszne pieniądze.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Solaris U10