Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
A po co zastępować, skoro nadal by tamtędy jeździło? Ja mówię o pętli...nowy90 pisze:A czym je zastąpisz?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Krzysiek_S
Jak dzielnica i pewnie PKP PLK wezmą się za to, to tak...
Na razie to tylko obiecują , że się wezmą , ale efektów nie widac[ całośc].
Nikt mi tego nie powiedział wprost, ale dzielnicę chyba przeraża ilosc koniecznych zmian, żeby było dobrze.
Dlatego zwalają na ZTM , że czekają na projekt, a ZTM...
Dzisiaj dwie komisję, więc może mi się uda pogadac w tej sprawie. Uzyskac jakiś efekt.
Na razie to tylko obiecują , że się wezmą , ale efektów nie widac[ całośc].
Nikt mi tego nie powiedział wprost, ale dzielnicę chyba przeraża ilosc koniecznych zmian, żeby było dobrze.
Dlatego zwalają na ZTM , że czekają na projekt, a ZTM...
Dzisiaj dwie komisję, więc może mi się uda pogadac w tej sprawie. Uzyskac jakiś efekt.
-
Krzysiek_S
Tylko, że wiadukt nie będą zamykac , do czasu wybudowania dwóch zewnętrznych wiaduktów.
Chyba w tym roku będą budowac.?
Byłem dzisiaj na komisji łączonej [ Bi I] i dowiedziałem się że burmistrz wkrótce ma coś dostac faxem. Co, nie wiem . Sam on nie wie.
Trzecia sprawa to Hermanowska ma byc na tą chwilę budowana do roku 2014 ...
Jako nowy ciąg w kierunku Grochowa. Powróciła do budżetu.
Chyba w tym roku będą budowac.?
Byłem dzisiaj na komisji łączonej [ Bi I] i dowiedziałem się że burmistrz wkrótce ma coś dostac faxem. Co, nie wiem . Sam on nie wie.
Trzecia sprawa to Hermanowska ma byc na tą chwilę budowana do roku 2014 ...
Jako nowy ciąg w kierunku Grochowa. Powróciła do budżetu.
-
bartoni722
-
bartoni722
-
Krzysiek_S
No kolejne miejsce na potencjalną komunikacje miejską. Czy jest sens wprowadzenia tam linii nie wiem, trzeba byłoby się zastanowic. Jak to określił burmistrz alternatywa dla Płowieckiej.jasiu pisze:a co ma do tego Hermanowska?
W podobnej perspektywie powstanie też Nowozabielska na odcinku Kadetów - rondo[ jako główna ulica osiedla Las] przy TS oraz przedłużenie Panny Wodnej do Traktu i spięcie z Skalnicową. Lata 2013/14.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czyżby Wawer się doczekał realnie rzutkich władz? 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Hmm jakby tu odpowiedziec... Wawer teraz stawia na ciągi komunikacyjne kosztem ulic w "lesie" - cytat z dzisiejszej komisji, wypowiedź Godusławskiego. Od trzech miesięcy tak jest.
Pani Burmistrz Koczorowska na razie wydaję się konkretną osobą,. Pan Godusławski oraz Zaboklicki[ ZTM go zna] to takie młode wilczki[ 30-letni z PO] , mają wady , ale według mnie są bardziej otwarci na zmiany. Gójski to ostro pogrywał, dzisiaj nie co więcej się dowiedziałem. W 100% nie miałem szans w roku 2008
Pani Burmistrz Koczorowska na razie wydaję się konkretną osobą,. Pan Godusławski oraz Zaboklicki[ ZTM go zna] to takie młode wilczki[ 30-letni z PO] , mają wady , ale według mnie są bardziej otwarci na zmiany. Gójski to ostro pogrywał, dzisiaj nie co więcej się dowiedziałem. W 100% nie miałem szans w roku 2008
- Bastian
- Sułtan Maroka
W sensie?Krzysiek_S pisze:Gójski to ostro pogrywam