Tak wczoraj 1515 jeździł na 5/117Peter pisze:Dziś widziałem SU12 z Woro na 117 ( czyli 5 lub 6 ) - wiedziałem, że miały być w DP, ale że DS?Jeśli DP to 6, 5 przez cały tydzień woroniczańskie.Walas pisze:całce bodajże 5/117 z R-10 i chyba 6
Wykaz brygad na poszczególnych liniach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Na 100% nie jestem pewien ale wygląda to tak:
06/708 na Ikarusa kończy ok 10:00 prace na Młocinach i do R-6
07 i 08/708 zjeżdzają z Truskawia jako zjazd do zajezdni po trasie do przystanku Bogusławskiego (ten dla 110 w stronę Aspektu) i dalej jadą z pasażerami do Metra Marymont skąd na pusto do R-6.
Oba te dodatki są na Ikarusa i oznaczone w rozkładzie jako te do Marymontu.
Pozostałe brygady czyli 1-5 są niskie wielkopojemne.
W zm. B jest tylko 1 dodatek 06 na wysoką solówkę.
07 i 08/708 zjeżdzają z Truskawia jako zjazd do zajezdni po trasie do przystanku Bogusławskiego (ten dla 110 w stronę Aspektu) i dalej jadą z pasażerami do Metra Marymont skąd na pusto do R-6.
W A musi byc jeszcze jeden dodatek, tak wynika z analizy rozkładu. W B też jeszcze jeden.MichałP. pisze:Na 100% nie jestem pewien ale wygląda to tak:
Na 100% jest 5 niskich całek i tylko jeden 06B dodatek na solówkę i w zmianie B nic na bank więcej nie ma. Co do dodatków w A to 06, 07 i 08 też widziałem w takiej formie jak pisałem a czy jest jeszcze coś prócz tego rano, to tego nie wiem. Przelicz raz jeszcze rozkład, to może się jakoś doliczysz tych ustawień.
W DP jest tylko 5 całek i 2 dodatki w szczycie A i 1 w B + 61/708+116. Brygada 5 jest oznaczona w rozkładzie jako wysoka, więc może cię to myli.piotram pisze:No właśnie rano widzę 4 kursy wysokie w ciągu ok. 50 minut. Nie ma bata, nie da się obrócić tak szybko. A po południu też muszą być 2 dodatki, bo niektóre kursy wysokie są ok. 30 minut po sobie.
Faktycznie, tyle razy patrzyłem na ten rozkład i jakoś nie zauważyłem że jedna brygada w miedzyszczycie jest wysoka. Ale to co w takim razie jeździ na tej przebierance, zelmer?ashir pisze:W DP jest tylko 5 całek i 2 dodatki w szczycie A i 1 w B + 61/708+116. Brygada 5 jest oznaczona w rozkładzie jako wysoka, więc może cię to myli.piotram pisze:No właśnie rano widzę 4 kursy wysokie w ciągu ok. 50 minut. Nie ma bata, nie da się obrócić tak szybko. A po południu też muszą być 2 dodatki, bo niektóre kursy wysokie są ok. 30 minut po sobie.
Na przekładańcu jeździ Odkurzacz/SU18.piotram pisze:Faktycznie, tyle razy patrzyłem na ten rozkład i jakoś nie zauważyłem że jedna brygada w miedzyszczycie jest wysoka. Ale to co w takim razie jeździ na tej przebierance, zelmer?ashir pisze:W DP jest tylko 5 całek i 2 dodatki w szczycie A i 1 w B + 61/708+116. Brygada 5 jest oznaczona w rozkładzie jako wysoka, więc może cię to myli.