214 z NowodworĂłw do S9 w PĹudach
Moderator: Wiliam
-
Ja zaś widziałem w obie strony zapełnienia 6-7 osób na Hanki Ordonówny i Mehoffera, a 0 osób na Klasyków (nie licząc mnie), w drugą stronę cały półkurs 4-7 osób. Obserwacja dokonana zeszłego weekendu.MZ pisze:Lipa pisze:Wczoraj i dziś w godzinach popołudniowego szczytu miałem okazję być w okolicach Modlińskiej i zobaczyć kilka kursów 214 na skrzyżowaniu z Mehoffera, w których jechała jedna osoba lub sam kierowca (i to w obydwu kierunkach).Ja byłem tam wczoraj po godzinie 15:00 (jechałem tam i z powrotem) i widziałem w 214 po 4-5 osób. Tyle, że większość z nich wsiadała na przystanku KLASYKÓW, aby dojechać do pętli PKP PŁUDY, a z powrotem wysiadali albo na przystanku FLETNIOWA i czekali na 152, albo jechali do KLASYKÓW. Jest to zatem tylko dowozówka w relacji Modlińska-Klasyków.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A może lepiej nie wysyłać żadnego taboru na tę linię?
Na razie walczą osiołki ze Stalowej co 30 minut.... Zapełnienie nie wzrosło.Szeregowy_Równoległy pisze:A może lepiej nie wysyłać żadnego taboru na tę linię?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Raczej odlot do krainy wiecznych objazdów.primoż pisze:Chyba Soliny wejdą na ring...znaczy się 214.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Specjalnie przejrzałem pierwsze dwie strony wątku i jakoś entuzjazmu Tarantuli to tam nie widzę.
Nie ma to jak znaleźć sobie wygodnego kozła ofiarnego.
Radny Tumasz jest w tej roli wyjątkowo wygodny dla tłumaczenia nieudolności ZTM.
Nie ma to jak znaleźć sobie wygodnego kozła ofiarnego.

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wojtek jest (tak jak i ja) zwolennikiem linii na Płudy. Tyle, że obaj zdajemy sobie sprawę z tego, że przy obecnym radosnym odpaleniu 214 spieprzono wszystko co się spieprzyć dało i efekt tego jest taki jaki jest...Glonojad pisze:Specjalnie przejrzałem pierwsze dwie strony wątku i jakoś entuzjazmu Tarantuli to tam nie widzę.
Zarządu Dzielnicy Białołęka również.Glonojad pisze:Radny Tumasz jest w tej roli wyjątkowo wygodny dla tłumaczenia nieudolności ZTM.
-
@G: Nowodwory nie chcą tak jeździć - czasowo nie opłacalne. 214 się przyda tylko w momentach totalnego paraliżu na ModlińskiejGlonojad pisze:Specjalnie przejrzałem pierwsze dwie strony wątku i jakoś entuzjazmu Tarantuli to tam nie widzę.
Nie ma to jak znaleźć sobie wygodnego kozła ofiarnego.Radny Tumasz jest w tej roli wyjątkowo wygodny dla tłumaczenia nieudolności ZTM.