Sugerujesz, że częstotliwość 190 jest nieuzasadniona?Glonojad pisze:Jakoś 116 się trzyma. Podobnie, jak 190.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
PorzÄ dki na poĹudniu (117, 519)
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie widzę cienia takiej sugestii, skąd ten pomysł?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Odnioslem sie do wypowiedzi bezposrednio poprzedzajacej moja.
To, do czego ja sobie dospiewales to niekoniecznie moj problem.
To, do czego ja sobie dospiewales to niekoniecznie moj problem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
174 kiedy zaczynało powtórną karierą (po wchłonięciu 192) miało częstotliwość 10/15/15 tak samo jak 136. Nagle w styczniu obydwie linie dostały 10/15/20. 136 później znów wróciło do 10/15/15 - 174 już nie.pawcio pisze:174 powstawało za jeszcze trochę innej ekipy. Sporo się jednak w polityce ZTM od tego czasu zmieniło.Piottr pisze:A pamiętacie jak miało być pięknie ze 174 na Al. Niepodległości? Miała być silna linia co 10 minut przez cały dzień, a co jest? 10 w szczycie, 15 poza jak było, a w święto 20. Tak samo zdegradowana by została 131. Więc niech zostanie tak jak jest.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Ja niczego nie dośpiewuję, tylko pytam. Jeśli faktycznie naruszyłem tym pytaniem czyjś majestat, to pójdę chyba na jakieś warsztaty z komunikacji interpersonalnej. Wybacz.To, do czego ja sobie dospiewales to niekoniecznie moj problem.
Mój tok rozumowania jest dość przejrzysty. Jest wypowiedź o linii, na której częstotliwość przez pewien czas była dość wysoka, pojawia się także wątek bezsensownego wydłużenia 131 i sugestia, że zostanie pocięte. W twojej wypowiedzi natomiast pojawiają się 116 i 190. Moje pytanie, czy zasugerowałeś, że linie te są zbyt silne, mogłoby też brzmieć "co ma piernik do wiatraka?" i na jedno by wyszło. Paniemajesz?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeszcze raz, co tu jest do niezrozumienia? 
Piottr pisze:Tak samo zdegradowana by została 131.
*) - trzyma = nie została zdegradowana.Glonojad pisze:Jakoś 116 się trzyma*. Podobnie, jak 190.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dokładnie tak Bastianie, widać zajęcia z młodzieżą Ci się przydały w zakresie umiejętności dydaktycznych. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Solówkowe 107 byłoby jak znalazł jako uzupełnienie /po zabraniu stamtąd 141 i zapowiadanej likwidacji 117/ na Al. Lotników i dalej np. do Bokserskiejgroov pisze:Jezdzi puste, bo jedzie do z nikad do nikad. 141 na tym odcinku bylo bardziej wykorzystywane bo dowozilo pod Al Lotnikow i Galmoka (niewygodnie ale zawsze), a teraz (107) wozi muchy.Lukasz436 pisze:Mnie w tej reformie koli w oczy jedynie 107 które na Sobieskiego rzeczywiście puste jeździ.
-
Pan Piotr
- (XXXX)
Lukasz436 pisze:174 kiedy zaczynało powtórną karierą (po wchłonięciu 192) miało częstotliwość 10/15/15 tak samo jak 136. Nagle w styczniu obydwie linie dostały 10/15/20. 136 później znów wróciło do 10/15/15 - 174 już nie.pawcio pisze:174 powstawało za jeszcze trochę innej ekipy. Sporo się jednak w polityce ZTM od tego czasu zmieniło.
174 było przede wszystkim w 100% przegubowe po zmianie z 16 czerwca 2007 r.
Cos bedzie musialo pojechac na Walbrzyskiej, zreszta jak ostatnio w DS jechalem 189, to ledwo sie miescilem z Al.lotnikowjasiu pisze:Solówkowe 107 byłoby jak znalazł jako uzupełnienie /po zabraniu stamtąd 141 i zapowiadanej likwidacji 117/ na Al. Lotników i dalej np. do Bokserskiejgroov pisze: Jezdzi puste, bo jedzie do z nikad do nikad. 141 na tym odcinku bylo bardziej wykorzystywane bo dowozilo pod Al Lotnikow i Galmoka (niewygodnie ale zawsze), a teraz (107) wozi muchy.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie lepiej silniejsze 189?groov pisze:Cos bedzie musialo pojechac na Walbrzyskiej
A bylby na to popyt za pkp wlochy?
Kiedy bym nie jechal dzwigowa to w 189 strasza pustki, fakt ze jezdze glownie w miedzyszczycie, ale roznica miedzy dalszym (na wschod) odcinkiem a bemowska koncowka jest dosc drastyczna.
Nie lepiej cos czarnego na ursus, a z drugiej strony na wilanow?
401 spuscic taborowo i wyciac za sluzewcem,
Cybernetyki niech sobie macha jakies 365 czy cos.
Kiedy bym nie jechal dzwigowa to w 189 strasza pustki, fakt ze jezdze glownie w miedzyszczycie, ale roznica miedzy dalszym (na wschod) odcinkiem a bemowska koncowka jest dosc drastyczna.
Nie lepiej cos czarnego na ursus, a z drugiej strony na wilanow?
401 spuscic taborowo i wyciac za sluzewcem,
Cybernetyki niech sobie macha jakies 365 czy cos.