Tam to teren państwowy .rhemek pisze:Pewnie chodzi mu o to na koncu Romantycznej. Tylko ze Romantyczna nic raczej nie przejedzie.
Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przystosowanie ulic należy do dzielnicy, a nie do ZTM. Gdy będzie można, da się tam coś wymyślić absolutnie niezależnie od całej reszty układu w Wawrze.rhemek pisze:A co z obiecywana linia wewnatrzaninska? Bo tak sie patrze, to w Aninie nic nie dano. Dalej nic na Alpejskiej, dalej zadnych dowozowek do kolei...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Colony
- Kontakt:
Zaraz wyjaśnię szczegółowo.Krzysiek_S pisze:?
Chodzi o łezkę na skrzyżowaniu Rychnowskiej ze Strzygłowską. Dokładnie tutaj
Wjechać można Strzygłowską.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Mam pytanko: Ty to piszesz z mapy, prawda? Bo jesli to ta zawrotka przy stacji lacznosci, to ja tam mam problem z przejazdem rowerem. Jak tam wjada autobusy? Strzyglowska ostatnio, rok temu byla kompletna ruiną.Colony pisze:Zaraz wyjaśnię szczegółowo.Krzysiek_S pisze:?
Chodzi o łezkę na skrzyżowaniu Rychnowskiej ze Strzygłowską. Dokładnie tutaj
- Colony
- Kontakt:
Nie bardzo. Nie wiem jak Ty ale ja się tam mijałem z kamazem. Sądzę że jest on większy od Soliny.rhemek pisze: Mam pytanko: Ty to piszesz z mapy, prawda? Bo jesli to ta zawrotka przy stacji lacznosci, to ja tam mam problem z przejazdem rowerem. Jak tam wjada autobusy?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Tylko widzisz, Kamaz nie przewozi ludzi... Chodzi mi o stan nawierzchni... A poza tym to tak jakby zamkniety teren wojskowy ?, przynajmniej sa tam takie tabliczki.Colony pisze:Nie bardzo. Nie wiem jak Ty ale ja się tam mijałem z kamazem. Sądzę że jest on większy od Soliny.rhemek pisze: Mam pytanko: Ty to piszesz z mapy, prawda? Bo jesli to ta zawrotka przy stacji lacznosci, to ja tam mam problem z przejazdem rowerem. Jak tam wjada autobusy?
Dokładnie. Nowy Rembertów nic nie zyskuje na zmianach. Traci dojazd do Promenady i TŁ a częstotliwość zostaje bez zmian.Kleszczu pisze:183 (swoją drogą skoro jesteśmy za dowozówkami to dlaczego pchamy linię dowozową w korki na Marsa/Płowieckiej?) powinno być co 7,5/10/12. Niech będzie wyraźnie lepsze od obecnego duetu 183/514.
Może z tego dałoby radę coś przesunąć. Co do Starego Rembertowa to 143 mogłoby być również nieco częstsze nie ma też wzmianki o wzmocnieniu 153 za 415 dla M-Ł.Kleszczu pisze:Do tego dochodzi przesadnie duża częstotliwość 502
W ogóle mam wrażenie, że przy reformie mocno skupiono się na Wawrze i Wesołej pomijając nieco Rembertów.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Bastian
- Sułtan Maroka
Regularność - zawsze coś...Bernard pisze:Nowy Rembertów nic nie zyskuje na zmianach.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rozróżniasz regularność i punktualność? O tej drugiej nic nie pisałem.
Nie bardzo widzę czemu mialby się ta regularnośc poprawić. Taki korek totalnie rozwala wszelkie ustawienia i bardzo wiele zalezy od stylu jazdy poszczególnych kierowców . To tak jak mamy obecnie ze 141. Jeden będzie 10 minut stał do skrętu w ZiW, drugi pojedzie z pasa obok i w rezultacie dostaemy 2 brygady obok siebie mimo tego że teoretycznie stali oni w jednym korku.