Linia 444
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
Czy aby napewno kraniec to Ratuszowa-ZOO, a nie ZOO lub ZOO-Wejście Północne?ZaciszaniN pisze:DW. CENTRALNY, al. Jana Pawła II, Świętokrzyska, Kopernika, Tamka, most Świętokrzyski, Wybrzeże Szczecińskie, Okrzei, Targowa, Ratuszowa, RATUSZOWA–ZOO
RATUSZOWA–ZOO, Ratuszowa, Wybrzeże Helskie, Starzyńskiego, Jagiellońska, Cyryla i Metodego, Targowa, Kłopotowskiego, Wybrzeże Szczecińskie, most Świętokrzyski, Zajęcza, Dobra, Tamka, Kopernika, Świętokrzyska, al. Jana Pawła II, DW. CENTRALNY
- ZaciszaniN
- Kontakt:
"Zoo-Wejście Północne" jest przystankiem przelotowym.ashir pisze:Czy aby napewno kraniec to Ratuszowa-ZOO, a nie ZOO lub ZOO-Wejście Północne?
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
No, a Ratuszowa-ZOO chyba też jest przystankiem przelotowym. Natomiast przystankiem krańcowym jest ZOO (-Wejście Główne). A pomysł, że przystankiem krańcowym jest ZOO-Wejście Północne przyszedł mi po zeszłym roku, kiedy 444 miało mieć tam kraniec.ZaciszaniN pisze:"Zoo-Wejście Północne" jest przystankiem przelotowym.ashir pisze:Czy aby napewno kraniec to Ratuszowa-ZOO, a nie ZOO lub ZOO-Wejście Północne?
-
Pan Piotr
- (XXXX)
Tylko po co taka trasa przez Świętokrzyską, skoro niedługo trzeba będzie ją i tak zamknąć?ZaciszaniN pisze:NieTahamata pisze: A nie
[...]
i z powrotem Tą samą trasą?![]()
DW. CENTRALNY, al. Jana Pawła II, Świętokrzyska, Kopernika, Tamka, most Świętokrzyski, Wybrzeże Szczecińskie, Okrzei, Targowa, Ratuszowa, RATUSZOWA–ZOO
RATUSZOWA–ZOO, Ratuszowa, Wybrzeże Helskie, Starzyńskiego, Jagiellońska, Cyryla i Metodego, Targowa, Kłopotowskiego, Wybrzeże Szczecińskie, most Świętokrzyski, Zajęcza, Dobra, Tamka, Kopernika, Świętokrzyska, al. Jana Pawła II, DW. CENTRALNY
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O, znowu marnujemy kasę dla przypadkowych pasażerów. A potem trzeb rozkład wieczorny w sobotę o 17 wprowadzać. Brawo ZTM 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Teraz to tabloidyzujesz. Pula tramwajowa i autobusowa nie mają ze sobą nic wspólnego. Przynajmniej na poziomie rozliczenia bieżących rozkładów jazdy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- MeWa
- Cukiereczek
spokojnie, na Nowy Świat pozwolenie już jest.MichalJ pisze:Oddechu bym nie wstrzymywał. To zamknięcie to pewnie będzie jesienią albo zgoła "po Euro".XXXX pisze: Tylko po co taka trasa przez Świętokrzyską, skoro niedługo trzeba będzie ją i tak zamknąć?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na poziomie taktycznym być może, na poziomie strategicznym - wszystko.pawcio pisze:Teraz to tabloidyzujesz. Pula tramwajowa i autobusowa nie mają ze sobą nic wspólnego. Przynajmniej na poziomie rozliczenia bieżących rozkładów jazdy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
klikZTM pisze:Uruchomienie linii nr 444
od 30.04.2011 (sobota) do 25.09.2011 (niedziela)
W celu poprawy dojazdu do Ogrodu Zoologicznego oraz Centrum Nauki Kopernik uruchomiona zostaje linia 444 kursującą na trasie :
DW. CENTRALNY – al. Jana Pawła II – Świętokrzyska – Kopernika – Tamka – most Świętokrzyski – Wybrzeże Szczecińskie – Okrzei – Targowa – Ratuszowa – RATUSZOWA–ZOO – Ratuszowa – Wybrzeże Helskie – Starzyńskiego – Jagiellońska – św. Cyryla i Metodego – Targowa – Kłopotowskiego – Wybrzeże Szczecińskie – most Świętokrzyski – Zajęcza – Dobra – Tamka – Kopernika – Świętokrzyska – al. Jana Pawła II – DW. CENTRALNY
Linia 444 będzie kursowała w okresie 30.04.2011 r. – 25.09.2011 r. w dni wyznaczone rozkładem jazdy (zasadniczo w soboty, niedziele i święta).
Wznowione zostaje funkcjonowanie przystanków:
ZOO 01
ZOO–WEJŚCIE PÓŁNOCNE 01
Na prawdę im się tam nudzi, w tym ZTMie... 
Po co taki dubel 174?
Nikt do ZOO przecież tak nie jeździ. Jak jakaś rodzina wybiera się do ZOO to zazwyczaj wysiadają z tramwaju na Parku Praskim i robią sobie miły spacerek. Pewnie chcą też zobaczyć miśki przy przystanku Park Praskim.
Po co taki dubel 174?
Nikt do ZOO przecież tak nie jeździ. Jak jakaś rodzina wybiera się do ZOO to zazwyczaj wysiadają z tramwaju na Parku Praskim i robią sobie miły spacerek. Pewnie chcą też zobaczyć miśki przy przystanku Park Praskim.