Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No cóż, coś w tym jest 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wpadła mi do głowy sugestia, by mniej pić, ale przecież przy piwie to też dałoby się zrobić.fik pisze:Bardzo ciekawy pomysł, przemyślimy, podyskutujemy i odłożymy na później z powodu chronicznego braku czasu
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wątpię, by przy piwie dało się mniej pićpawcio pisze:mniej pić, ale przecież przy piwie to też dałoby się zrobić
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Anna Jaworska
Dlaczego?Tahamata pisze:(...)jedyne piwo które może faktycznie być niepasteryzowane jest Łomża 0,33l. (...)
Cholera, też się zachwycałem tym lwówkiem. Czyli pewnie krótkie terminy przydatności do spożycia to też był "chłyt" marketingowy...wg jego informacji browar w Lwówku Śl. miał popsuty pasteryzator, który pasteryzował piwo mocniej niż powinien. A piwosze tym bardziej zachwycali się tym piwem i pisali/mówili o chartakterystycznym dla piw niepasteryzowanych mocno słodowym i chlebowym posmaku, który był właśnie konsekwencją tego przepasteryzowania piwa. I jak tu nie wierzyć w efekt placebo?