haSSeroder. Szwabachy trzeba się nauczyć.Makuchowy pisze:hafferoder,
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Przedłużenie Płochocińskiej, bo ona jest chyba do końca granicy miasta.TOMEK pisze:W którym miejscu "trasy na Nieporęt" (rozumiem, że chodzi o Płochocińską) jest ten market
Nie da się nie zauważyć, mijasz dwa rondka z rozjazdem na Marki i Legionowo, lecisz prosto na Nieporęt i po przejechaniu okolo kilometra tuż przed światłami po prawej stronie mini centrum handlowe Top Market
[ Dodano: |3 Cze 2011|, 2011 19:14 ]
Czyli piwem jest tylko z nazwyyavorius pisze:W żadnymMakuchowy pisze:w którym momencie ma to coś smak piwa
[ Dodano: |3 Cze 2011|, 2011 19:16 ]
Troche pracowałem w niemczech na garkotłuku, a potem zapisałem się na lekcje prywatnie, ale było za mało chętnych i się nie udało rozpocząć kurspawcio pisze:Chodziłeś do szkoły w II RP?Makuchowy pisze:Było mi kiedyś dane ale niestety nieskutecznie
Ale piwo ma miec smak prawdziwego piwo z goryczką, te wszystkie smakowe wynalazki na profanacja piwa, jako piwaTOMEK pisze:ale 6% ma, Magnus to chyba przoduje w ilości piw "smakowych", po za w/w jest wiśniowy, żurawinowy, miodowy, suszona śliwka...
Znów info z frontu cen Pilsnerka Urqellka-Plochocinska 93 stacja paliw Orient-butelka 0,5l-6,59, ale za to czeskiej produkcji
Marcpol białołęcka 4,75, też butelka 0,5, ale jeszcze butelkowane u nas
[ Dodano: |4 Cze 2011|, 2011 12:42 ]
Ale piwo ma miec smak prawdziwego piwo z goryczką, te wszystkie smakowe wynalazki na profanacja piwa, jako piwaTOMEK pisze:ale 6% ma, Magnus to chyba przoduje w ilości piw "smakowych", po za w/w jest wiśniowy, żurawinowy, miodowy, suszona śliwka...
Znów info z frontu cen Pilsnerka Urqellka-Plochocinska 93 stacja paliw Orient-butelka 0,5l-6,59, ale za to czeskiej produkcji
Marcpol białołęcka 4,75, też butelka 0,5, ale jeszcze butelkowane u nas
Bardzo dobrze rozumiesz.,TOMEK pisze:Rozumiem, że według Ciebie piwa ciemne to profanacja, bo większość ciemnych piw jest raczej słodka niż goryczkowa
Mam prawo do własnej opini i krytykowania czegoś co mi nie smakuje, czyli w tym przypadku wspomnianego przez ciebie ciemnego piwa, a także wymienionych wczesniej wynalazków mających napis piwo w nazwie.
Podobnie jak jestem przeciwnikiem mieszania piwa o czym też pisałem, bo wychodze z założenia że warto pić przy jednym rozdaniu jeden typ piwa. Napisałeś mi na PW, że lubisz mieszać, teraz twierdzisz że ciemne i wynalazki to też dobre piwo, to twoja sprawa. Ja z kolei nie napiłbym się jakiegoś redsa i innego wynalazku śliwkowego.
Każdy ma swój smak, styl i prawo do krytyki czegoś co mu nie leży