LOLWalas pisze:Mój znajomy jak robił w ITSie to miał ten wóz na stanie i jak dyrektor czy kierownik ITSu zobaczył, że wóz jest w takim stanie to chciał zwalić na mojego znajomego, ale mój znajomy powiedział, że to nie jego sprawka, bo on już taki wóz dostał na stan.primoż pisze:A233 coś ma problemy z lewym dolnym narożnikiem z przodu. Jest popękany i na dodatek odpadło mu kilka części z niego. Po jakimś wypadku jest?
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Odkurzacz z dodatkowym wywietrznikiem 
http://kontakt24.tvn.pl/artykul,stan-au ... 063f848c47
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 11661.html
http://kontakt24.tvn.pl/artykul,stan-au ... 063f848c47
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 11661.html
185 - najlepsza linia w mieście!
Myślałem, ze takie kwiatki to historia, ale cóż... A508 ma ostatnia szybę po lewej stronie wstawiona z pleksi i doklejona sliczną żółta taśma izolacyjna. Jak wrócę do chaty, to wkleje pogladowe fotki. Czegoś takiego nie pamietam od czasu grodziowych manuali.
edytka - fotka.

edytka - fotka.

Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Walnięty przełącznik zespolony przy kierownicy. Ten typ tak ma, w Libero tak się robi. Kierowca może o tym nawet nie wiedzieć. Ba, kiedyś zdarzyło mi się jednego sprowadzać awaryjnie na to samo. Jak próbowałem włączyć lewy kierunkowskaz, to włączały się wycieraczki, to jeszcze byłem w stanie strawić, ale weselej było przy prawym kierunkowskazie, bo w promocji był klaksonMakuchowy pisze:A188 przy włączeniu kierunu jednocześnie mruga prawy+lewy i to z bardzo dziwną kombinowaną częstotliwością![]()
Wóz widziany w środe i czwartek z tym samym objawem
E no to co ja widziałem to mały pikuś w porównaniu z tym co opisujeszSzeregowy_Równoległy pisze:Walnięty przełącznik zespolony przy kierownicy. Ten typ tak ma, w Libero tak się robi. Kierowca może o tym nawet nie wiedzieć. Ba, kiedyś zdarzyło mi się jednego sprowadzać awaryjnie na to samo. Jak próbowałem włączyć lewy kierunkowskaz, to włączały się wycieraczki, to jeszcze byłem w stanie strawić, ale weselej było przy prawym kierunkowskazie, bo w promocji był klaksonMakuchowy pisze:A188 przy włączeniu kierunu jednocześnie mruga prawy+lewy i to z bardzo dziwną kombinowaną częstotliwością![]()
Wóz widziany w środe i czwartek z tym samym objawemTam coś się bardzo szybko zużywa i powoduje zwarcia, efekty są naprawdę bardzo, ale to bardzo dziwne.
Cofam w takim razie swoje spostrzeżenie, wóz był w takim razie sprawny tylko światełka mrugały w rytmie pracy silnika
- Drivter1234
Wczoraj na OC odpisany 4690 na brak świateł pozycyjnych z tyłu, brak obrysówek z tyłu + z przodu, dziś wieczorem widziany na 122, pomykał sobie jak by nigdy nic. Oczywiście usterki nie naprawiono. Cały tył cicho ciemny...
A teraz mała ciekawostka... Tak wygląda górne zawieszenie miecha (lewy przód) w 4751... Całe szczęście że zawieszenie nie wpadło do środka...
A teraz mała ciekawostka... Tak wygląda górne zawieszenie miecha (lewy przód) w 4751... Całe szczęście że zawieszenie nie wpadło do środka...
-
andrzej_suse10
- Drivter1234
No tak raczej polecam, chyba że ktoś ma ochotę trochę poszorować tyłeczkiem po asfalcie...andrzej_suse10 pisze:Czyli w gniocie nie siadać "na kole" ?
P.S. Znalazłem całkiem całkiem artykuł, nie wiem czy to tutaj wkleić ale spróbujemy
Naiwny. Kilka wozów się kiedyś zapaliło, i co? I nic.Drivter1234 pisze:Czy MZA nie zdaje sobie sprawy że jak się coś w końcu stanie to tak im się do tyłka dobiorą że kary pójdą w miliony złotych !!!
A Ty się jakiegoś tam zacieku rdzy czepiasz.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )