Przepraszam, nie chciało mi się uprasować czarnej do kompletu, może wtedy bylibyśmy bardziej znienackowiPaweł D. pisze:Dziś w Al. Jerozolimskich "grasowało" dwóch młodych panów, jeden na czarno ubrany, drugi w białej koszuli, ale kiepsko się maskowali bo jak tylko weszli na przystanek zaraz zwrócili na siebie moją uwagę, a jak każdy wsiadł innymi drzwiami to już wiedziałem o co biega.
Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
--
Oko za oko, kwit za dowód.
Oko za oko, kwit za dowód.
- klarowny jan
- klarowny jan
Jakiś czas temu jechałem sobie z kuzynką (w sumie to podam konkretny czas to może zaraz się okaże że to ktoś stąd
) , linia 422, 24 maja jakoś tak koło 11:00 na Sobieskiego w kierunku ŚOB. Rozpoczyna się kontrola biletów, ja się narzuciłem mu z biletem, ale obok kuzynki sobie facet przeszedł w ogóle jej nie sprawdzając. Ona tak się na mnie popatrzyła i schowała bilet. 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ruta lubi sobie czasem marketingowo strzelić w stopę...Poza tym z niesolidnymi kontrolerami bez wahania się żegnamy. Rotacja na tych stanowiskach jest duża – twierdzi dyr. Leszek Ruta.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tak, możesz.pasażer pisze:Proszę o odpowiwedź czy mając bilet 90 dniowy w pierwszej strefie mogę jeździć na niego Zs2.
Informacje o taryfie biletowej, honorowaniu biletów itp. w czasie remontu średnicy można znaleźć w komunikacie na stronie: http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=423&c=100&l=1.
[ Dodano: |8 Cze 2011|, 2011 08:28 ]
No tak, bo nowe logo ma za zadanie odwrócić uwagę od zmiany taryfy. Matko, kto wymyślił taki argument?!ŻW pisze:Pierwszy z trzech etapów podwyżki biletowej wejdzie w życie w połowie sierpnia (ZTM dość ryzykownie chce zgrać ten nieprzyjemny moment z promocją nowego logo).
Ano własnie nie, bo pisze przecież, że to "dość ryzykowne". Podejrzewam, że jest to zgrane po te, żeby była okazja "wypuscić" logo w świat w masowych nakładach - bo i tak trzeba drukować nowe bilety i powywieszać nowe informacje o taryfie, a czy logo da siętakie czy owakie, to już nie ma znaczenia. Jeżeli tylko tyle - to pal licho, ale jak pódzie za tym jakaś "promocja" nowego logo typu smycze, breloczki, koszulki, gadżety, to wtedy faktycznie byłoby to ryzykowne. O szaleńćzy pomysł "przykrywana podwyżki" nowym logiem nikogo jednak nie podejrzewamperson pisze:ŻW napisał/a:
Pierwszy z trzech etapów podwyżki biletowej wejdzie w życie w połowie sierpnia (ZTM dość ryzykownie chce zgrać ten nieprzyjemny moment z promocją nowego logo).
No tak, bo nowe logo ma za zadanie odwrócić uwagę od zmiany taryfy. Matko, kto wymyślił taki argument?!
Popatrz, jaka franca!
Tylko ja pytam o bilet autobusowy. Bo ot ym, że mająć bilet KM i SKM moge jeżdzić autobusem to wiem. Czy dzial to wdrugąstronę niebylem pewien.person pisze:pasażer napisał/a:
Proszę o odpowiwedź czy mając bilet 90 dniowy w pierwszej strefie mogę jeździć na niego Zs2.
Tak, możesz.
Informacje o taryfie biletowej, honorowaniu biletów itp. w czasie remontu średnicy można znaleźć w komunikacie na stronie: http://www.ztm.waw.pl/akt...=423&c=100&l=1.