Może i dawno. Nikt nic nie pisał, więc zapodałem.czaroT-11 pisze:A702 już daaawno temu wrócił.
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
A wczoraj na 03/209 podjechało libero i zaczęło... gadać głosem kierowcy. Najpierw - że postoimy 12 sekund, bo autobus jest za wcześnie. Na następnym przystanku, gdzie wóz opuściła większość pasażerów - że życzy pasażerom miłego wieczoru oraz że drzwi, które się nie otwierały, zaraz będą naprawione.
Popatrz, jaka franca!
Jak to?drapka pisze:A wczoraj na 03/209 podjechało libero i zaczęło... gadać głosem kierowcy. Najpierw - że postoimy 12 sekund, bo autobus jest za wcześnie. Na następnym przystanku, gdzie wóz opuściła większość pasażerów - że życzy pasażerom miłego wieczoru oraz że drzwi, które się nie otwierały, zaraz będą naprawione.
No własnie nie bardzo wiem jak to, bo jechałem tylko jeden przystanek. Połowa pasażerów opuszczała wóz rozbawiona, połowa lekko przerażona
Ale pan szofer miał mikrofon na wysokości twarzy i ewidentnie z niego korzystał, bo wypowiedz były zbyt realistyczne jak na jakiś nagrany program.
Ale pan szofer miał mikrofon na wysokości twarzy i ewidentnie z niego korzystał, bo wypowiedz były zbyt realistyczne jak na jakiś nagrany program.
Popatrz, jaka franca!
- kiermobilis
Plan brygadowy, wiadomo na wakacje spadł, ale jaki jest powód tej wizyty na śląsku?SławekM pisze:Kłosok Żory, kursują na Bytomskiej linii 623kiermobilis pisze:W nocy z 28 na 29 czerwca z Mobilisu odjechały na Śląsk (nie wiem do jakiego miasta) dwa przegubowe Solarisy: A747 i A750.
A747 jako 76 a A750 jako 75
Wynajem, test, czy moze mobilis wykupił firme Kłosok Żory i stąd taki manewr wakacyjny
-
Na twb piszą ze A747 w środku został odpowiednio pomazany przez miejscową dzicz.Ciekawe czemu ma to służyćMakuchowy pisze:Plan brygadowy, wiadomo na wakacje spadł, ale jaki jest powód tej wizyty na śląsku?SławekM pisze: Kłosok Żory, kursują na Bytomskiej linii 623
A747 jako 76 a A750 jako 75
Wynajem, test, czy moze mobilis wykupił firme Kłosok Żory i stąd taki manewr wakacyjny
Czy Scanie od Grodzia miały dzisiaj powywieszane flagi? Bo z tego co widziałem to tylko ITS-y nie miały. Ciekawe dlaczego...
2 101 509 516 E-4 E-6
Moje zdjęcia:
Omni-Bus
Phototrans
Moje zdjęcia:
Omni-Bus
Phototrans
Byłem kiedyś świadkiem podobnej sytuacji. Kierowca gadał przez komórkę ze swoją kobietą, a pasażerowie brechtali, słysząc tę rozmowę z głośników we wozie.reserved pisze:Ciekawie by było gdyby się zapomniał i prywatne rzeczy np. przez telefon gadal do mikrofonu.drapka pisze:Ale pan szofer miał mikrofon na wysokości twarzy i ewidentnie z niego korzystał
Słabo coś patrzysz. ITS wszelakie chorągiewki wozi za szybą.michal0196 pisze:Czy Scanie od Grodzia miały dzisiaj powywieszane flagi? Bo z tego co widziałem to tylko ITS-y nie miały. Ciekawe dlaczego...
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )