... człowieczeństwo pryskafloyd pisze:Hmm, no w tym momencie wyłudza przejazd, więc...
Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
Nie spotkałem się nigdy z sytuacją, by kontrolerzy robili jakieś przykrości pasażerowi, który chciał kupić bilet, a ja np. dopiero wygrzebywałem bilety z torby (oczywiście, już podczas jazdy). A czasem poszło na tyle sprawnie, że kasowniki były jeszcze zablokowane i co? Też pasażer nie miał ważnego biletu...
Co do uprzejmości -- uspokajanie jazdy to nie, po co, zawsze tak jeżdżę po prostu
Staram się tylko w miarę możliwości nie rozdzielać ekipy, jak np. widzę, że któryś kończy wypisywać wezwanie a reszta już wyszła, to czekam chwilę.
Co do uprzejmości -- uspokajanie jazdy to nie, po co, zawsze tak jeżdżę po prostu
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
E? Jak nie masz biletu, to szybsza jazda jest wskazana, wszak. Może zdążysz wysiąśćDelfino pisze:Jak ja kieruję i wsiadają kontrlerzy, to od razu w stresie instynktownie szukam biletu i jadę wolniej
Jak ja kieruję, niczego nie szukam, tylko jak już widzę zablokowane kasowniki, to drę się jak mogę najgłośniej "Ja mam miesięczny!". Chyba mi wierzą na słowo, bo nigdy nie sprawdzali
Zapraszam na pokład!
- MeWa
- Cukiereczek
Ciekawostka ze wschodu jak sobie radzić z gapowiczami 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]