Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
517 skrócić do relacji Ursus-Niedźwiadek - Pl. Trzech Krzyży i zwiększyć częstotliwośc co 15 w międzyszczycie i w weekend, w szczycie co 6 minut. 160 zwiększyć częstotliwość co 10 minut w międzyszczycie, w szczycie i w święto co 6 minut.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
----------
Samo 187 do Zachodniego, SKM i KM na tym odcinku jest juz przeciążone. Musi być 517 chociaż na odcinku Ursus-Niedźwiadek - Pl. Trzech Krzyży, Targówek z silną 160 przeżyje. Ślijcie pisma z pomiarami, zareagują w końcu.
"Livin' On A Prayer"
----------
----------
----------
----------
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Ja to bym nawet i E-5 na trasie Niedźwiadek - Gocław przywrócił. Nawet mimo budowy metra dzięki buspasowi w centrum jakoś by to szło. Ale trzebaby jeszcze dalej buspas zrobić, najlepiej przedłużyć ten z TŁ do Popularnej lub Łopuszańskiej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jak jest naprawdę? Rozkłady na www i na przystankach twierdzą, że 194 i 716 kursują trasą objazdową. Dechy boczne i wyświetlacze twierdzą, że mają nową trasę 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
od kiedy i po co kursy skrocone 177?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pamiętaj, że na jego trasie jest trochę zamknięć lub budów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow