Parę miesięcy temu kursowała brygada 045. Ale to nie znaczy, że było ich aż 45.Bywalec pisze:Z dodatkami czy bez? Pytam, bo się zdziwiłem jak zobaczyłem brygadę 036.pawcio pisze:32.
Wykaz brygad na poszczególnych liniach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Obydwie linie obsługuje w całości Woronicza. W DP na 501 jeździ 5 całek, 4 dodatki w zmianie A, 2 dodatki w B, a na 519 8 całek + 1 dodatek (rano łączony z N81). W DŚ na pierwszej linii chyba 7 całek (możliwe, że są jakieś maratony), a na drugiej jest 5 całek.Czotyk pisze:Ile brygad i z jakich zajezdni jeździ na 501 i 519?
Co to za dwa ostatnie kursy 164 z Kępy Zawadowskiej do
Wilanowska? Jakieś BWLki? I gdzie dokładnie jadą na
Wilanowska?
Strona ZTM cię lubi. Myślę, że to zjazdówki.ZEA_R-0 pisze:Co to za dwa ostatnie kursy 164 z Kępy Zawadowskiej doWilanowska? Jakieś BWLki? I gdzie dokładnie jadą na
Wilanowska?
- R-9 Chełmska
Po pierwsze:JKTpl pisze:Strona ZTM cię lubi.
Może i strona ZTM powie mi, na którym przystanku to się zatrzymuje ale nie powie mi czy to BWLki.
Po drugie:
Myślał to indyk o niedzieli... Jak nie wiesz to nie pisz. Ja chcę pewnych informacji.JKTpl pisze:Myślę, że to zjazdówki.
-
Tranzystor
Na zdjęciu z Października '10 mam uchwycone mobilisowe SU10, ale na 01. Nie wiem czy od tej pory coś się zmieniło.
Dokładnie. Na 1 w tej chwili jest 17 całek i 15 dodatków. Dodatki są numerowane od 021 w górę, ale dodatek 033 chwilowo nie występuje, a jego kursy szczytowe na Żerań obsługuje brygada 14, która jest połączeniem międzyszczytowej, jedynkowej części BWL-a 3+25+1.71 i rzeczonego dodatku.jgas pisze:Parę miesięcy temu kursowała brygada 045. Ale to nie znaczy, że było ich aż 45.Bywalec pisze: Z dodatkami czy bez? Pytam, bo się zdziwiłem jak zobaczyłem brygadę 036.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
bartoni722
Dzięki. Wydawało mi się, że R-10 coś ma na 519 a może miała a już nie ma?ashir pisze:Obydwie linie obsługuje w całości Woronicza. W DP na 501 jeździ 5 całek, 4 dodatki w zmianie A, 2 dodatki w B, a na 519 8 całek + 1 dodatek (rano łączony z N81). W DŚ na pierwszej linii chyba 7 całek (możliwe, że są jakieś maratony), a na drugiej jest 5 całek.Czotyk pisze:Ile brygad i z jakich zajezdni jeździ na 501 i 519?
Jeszcze bym zapytał o wysokie, ale mam pewne podejrzenia:
501
519
Na pewno tak jest, dziś na wszystkich 4 dodatkach 501 i na 069/519 Ikarusy

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
michał1984
Ma numer 61 i jest od dawna dawnabartoni722 pisze:I nadal jest. Widziane to po 23:15 na MW jako 108.R-9 Chełmska pisze:A to nie są BWL ze 108? Kiedyś były.
Wczoraj był 5121
Pytanko jak jest z obsługą kleszczowej na linii 401?neosie,ikary czy solowe solarisy?
Ach, faktycznie ten wczorajszy 5121
.Przecież ja sam o nim napisałem jak dostałem cynk od brata
W ogóle pamięci nie mam.
Na 401 to sztywniaki są planowo ale nie wiem czy na jakiś wybranych brygadach czy wszyskich. Chyba te Ikary krótkie też planowo.
Na 401 to sztywniaki są planowo ale nie wiem czy na jakiś wybranych brygadach czy wszyskich. Chyba te Ikary krótkie też planowo.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...