Czułem, że mu nie przedłużą dowodu, więc cieszę że wykorzystałem ostatnią szansę na przejażdżkę tym lewarkiem 28 czerwca na porannym 186.Aleksander2560 pisze:Na R-7:
Od 3.07. w postepowaniu kasacyjnym wóz 2299.
Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż
7690 i 2227 na sprzedaż
Tego drugiego bym chętnie kupił
Tego drugiego bym chętnie kupił
7690 ma bardzo mały przebieg, chyba najniższy ze sprzedawanych dotychczas przez MZA autobusów.
Ciekawe, że w opisie jest info o braku skrzyni 4760, który w tabelce nie występuje
Pojawiło się parę nowych pozycji do kupienia:
6409
6392
6384
2299
5664
4780
4771
a także.....
995
http://www.mza.waw.pl/logistyka/sprzeda ... obusy2.pdf
6409
6392
6384
2299
5664
4780
4771
a także.....
995
http://www.mza.waw.pl/logistyka/sprzeda ... obusy2.pdf
Nabijasz posty czy co? Nie dziwne, że ktoś Ci już pisał żebyś się nie chwalił co chwila jakim to wozem tyłka nie przewoziłeś. Nie ma się czym chwalićashir pisze:Czułem, że mu nie przedłużą dowodu, więc cieszę że wykorzystałem ostatnią szansę na przejażdżkę tym lewarkiem 28 czerwca na porannym 186.Aleksander2560 pisze:Na R-7:
Od 3.07. w postepowaniu kasacyjnym wóz 2299.
To dopiero rozgrzewka kasacyjna jeszcze około 180 wozów poleci bo utrzymywana jest nadwyżka wozów po ostatnich dostawach do Mobilisa i MZA.
Odkurzaczy pozostanie tylko 6 sztuk nie wiem po co je remontowali kasa poszła w błoto ale 7871 jest ostatni.
Odkurzaczy pozostanie tylko 6 sztuk nie wiem po co je remontowali kasa poszła w błoto ale 7871 jest ostatni.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
To ja w ten sam sposób mogę napisać, (co zresztą jest prawdą) że woziłem tym wozem tyłek w kabinie kilka razy i nawet naciskałem przyciski. Tylko pytanie: po co mam to pisać? Mógłbym to samo napisać o połowie autobusów z R-4 i R-5 bo tak było ale co z tego?ashir pisze:Tak nabijam posty, że mieć najlepszy wynik wśród użytkowników.Proboszcz pisze:Nabijasz posty czy co?Cieszyć się nie można, że chociaż będę miał miłe wspomnienia po nim.
Nakurat o kabinie się nie powinieneś się chwalić, chyba że byłeś kierowcą tego wozu. Wątpię, aby połowa wozów z R-4 i R-5 była dla ciebie wyjątkowa.Proboszcz pisze:To ja w ten sam sposób mogę napisać, (co zresztą jest prawdą) że woziłem tym wozem tyłek w kabinie kilka razy i nawet naciskałem przyciski. Tylko pytanie: po co mam to pisać? Mógłbym to samo napisać o połowie autobusów z R-4 i R-5 bo tak było ale co z tego?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ashir, jak się ciebie czyta, to można odnieść wrażenie, że wszystko to, co od dawna powinno albo stać w muzeum, albo stanowić bazę materiałową Polsilvera, jest wyjątkowe.
No i między innymi dlatego są wyjątkowe. Już dawno lewarki nie powinny jeździć, a one dzielnie walczą o przetrwanie.Szeregowy_Równoległy pisze:Ashir, jak się ciebie czyta, to można odnieść wrażenie, że wszystko to, co od dawna powinno albo stać w muzeum, albo stanowić bazę materiałową Polsilvera, jest wyjątkowe.
Jak to!?1000 pisze:995
Czyli, że na powrót 100 nie ma szans
No i świetnie, zamiast jakiejś porządnej linii turystycznej mamy denne, wożące powietrze 444, które obsługiwane jest nudnymi* mobilisowymi SU12.
*) Chodzi mi o to, że dla turysty to żadna atrakcja jechać czymś takim w przeciwieństwie do piętrusa.
A tak w ogóle to myślałem, że on należy do KMKM.
PS. Ciekawy ma podpis jego ostanie zdjęcie na przegubowcu
@Proboszcz: Oskarżasz ashira o nabijanie postów podczas gdy Ty robisz dokładnie to samo bo widziałem już dwa takie twoje posty i obydwa nic nie wnoszą do tematów, w których je napisałeś.