O chłodzeniu i niechłodzeniu
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie wiem czemu mi umknęło, że ty pisałeś o stanie przed Wielką Wodą. Nie wyspałem się, czy co...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rzeczywiście ciekawe, biorąc uwagę, że już ja, choć może nie wprost, zwróciłem na to uwagę...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Najwidoczniej problem tkwił w "nie wprost" 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie, problem tkwi w niedostosowywaniu działania klimy na bieżąco 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Chyba Ci się to z Solarisem pomyliło. Ikarusem już od dawien dawna nie jechałem z przeciekającym dachem.
Mamy rozumieć że masz takie szczęście że zawsze Ci kapie na głowę?
- Patryk2222
Pierwszy z brzegu "5734" przerdzewiałe klapy dachowe ze znacznymi ubytkami metalu, woda w kloszach lamp sufitowych, harmonia też dziurawa była, do tego przecieka wentylator kierowcy.Desert pisze:Chyba Ci się to z Solarisem pomyliło. Ikarusem już od dawien dawna nie jechałem z przeciekającym dachem.
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
Nigdy nie twierdziłem że jestem, natomiast śmieszy mnie fakt że jak jezdze często Ikarusami i Levarami to takich numerów nie widuje.
57xx to powinna być inna kategoria
Jednak wydaje mi się że mam zajebistego farta bo tydzień temu w środe jak był zajebisty deszcz byłem skazany na obskoczenie 8803, 8806 i 8809 - wszystkie trzy zalane w środku, o kabinie nie wspominając. Z tego pierwszego woda lała się ciurkiem na słupkach i z kamery
A na pasażerskiej z szyberdachów... 3 letnie wozy  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
57xx to powinna być inna kategoria
Jednak wydaje mi się że mam zajebistego farta bo tydzień temu w środe jak był zajebisty deszcz byłem skazany na obskoczenie 8803, 8806 i 8809 - wszystkie trzy zalane w środku, o kabinie nie wspominając. Z tego pierwszego woda lała się ciurkiem na słupkach i z kamery
Taaaa, to jako taki szczęściarz dokumentuj takie przypadki, bo już coraz mniej osób pewnie Tobie wierzy. Ja jako kierowca oraz pasażer nigdy z czymś takim się nie spotkałem, może wozy 8800-8849 są gorzej złożone od tych które znajdują się na R-7.Desert pisze: Jednak wydaje mi się że mam zajebistego farta bo tydzień temu w środe jak był zajebisty deszcz byłem skazany na obskoczenie 8803, 8806 i 8809 - wszystkie trzy zalane w środku, o kabinie nie wspominając. Z tego pierwszego woda lała się ciurkiem na słupkach i z kameryA na pasażerskiej z szyberdachów... 3 letnie wozy