Takim wstępem było 210.Bastian pisze:Przede wszystkim to powinien być wstęp do wywalenia stąd 117.
Komunikacja miejska na Dolnym Mokotowie
Moderator: Wiliam
Mnie się po prostu wydawało że termin 1 września oraz oddanie wiaduktu jest idealnym momentem do uporządkowania 117, 210 i innych linii. Teraz powstaje kolejny kwiatek.Bastian pisze:Tia. Ale to nie ten odcinek.
Obecnie takich kwiatków na Służewcu jest już dużo: 365, 575 i teraz kolejne 317. Nie wspominając już o bardzo potrzebnej trasie 165 przez Obrzeżną. Po cichu liczę że remont pętli Bokserska pochowa do piachu chociaż linię 365 która nikt nie jeździ.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Porządki przed wyborami? Niepoprawny idealista 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
geograf_OSU
Jeszcze raz powiem ze gdyby w reformie mokotowsko-wilanowskiej od razu wprowadzono zastepstwa za 117 w postaci 210 oraz innego 2xx na trasie Okecie-trasa 382-trasa 117-Wilanow, to nie byloby krzyku i reforma by przeszla. A teraz nastepny plaster, obok 365, ze zbednym odcinkiem MSluzew-Stegny. Ale jak historia uczy, ZTM lubi sobie strzelac w stope. Coz, duzo musi sie zmienic zeby zostalo po staremu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ha, jestem tego samego zdania. Ile w ogóle wyborców można sobie zrazić zmianą jakiejś linii?TGM pisze:Dupa a nie wybory. Podwyżka cen biletów 1000 razy bardziej wkurwi wyborców niż tam jakaś zmiana linii.Bastian pisze:Porządki przed wyborami? Niepoprawny idealista
Tym niemniej od dawna jest, jak jest, choć też tego nie rozumiem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Polska klasa polityczna jeszcze sobie nie przyswoiła, że od bolesnych/trudnych decyzji/zmian gorsze jest tylko tchórzostwo.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Właśnie. Wstęp do 117 może i jest, ale przed listopadem bym się nie spodziewał zmian.Bastian pisze:Porządki przed wyborami? Niepoprawny idealista
[ Dodano: Pią 19 Sie, 2011 ]
Raczej to może być na zasadzie "na wszelki wypadek lepiej nie ruszać".Bastian pisze: Tym niemniej od dawna jest, jak jest, choć też tego nie rozumiem.
ŁK
-
Tranzystor