No to niedługo będzie "okazja" aby nazwę przykleić i logo wymienić...bepe pisze:Na przystanku Ursynów Płd. 04 na najdłuższym boku wiaty (czyli frontem do klienta) jest tylko logo ZTM (stare), numer 04 oraz linie 195 i N37.
Wadliwe oznaczenia przystankowe
- kulikowski
-
Fort Radiowo
- Kontakt:
-
Stary Pingwin
Przystanek Metro Natolin 04, wiszą trzy rozkłady jazdy - jeden (aktualny) 166, oraz dwa - najwyraźniej do wyboru - rozkłady 192, sprzed zmiany trasy via Lanciego, oraz po. Dla każdego wedle życzenia.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Tak, ja rozumiem, że trzeba koniecznie zmienić rozkłady jazdy parę godzin przed końcem ważności starych, ale co szkodziło rozkłady tramwajowe dla DP zmienić jutro albo pojutrze? Dziś mnie tak nastraszono, że będę czekał na Malczewskiego 18 piętnaście minut, na szczęście zajrzałem do netu w telefonie i na datę rozkładu wiszącego w gablocie.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Napisze to tutaj.
Jadę sobie linią Z17, planowo przystanek 'Kielecka' - dodam, że stały, jadę Rakowiecką, ale nie widzę słupka... Jedyne co, to osobówki, które poparkowały na zakazie od 01.10.11. W sterowniku wyskakuje mi już następny przystanek - Metro Pole Mokotowskie. Lekki szok, ale co tam. Dojeżdżam na magiczny przystanek "Samochodowa", który jest fikcją i nie mam zielonego pojęcia, dlaczego Szanowny ZTM nie wgrał do MacroSystemu - jako przystanku krańcowego - WORONICZA. Mniejsza o większość. Na postoju pokusiłem się o telefon do ZTMu. Pan konsultant poinformował mnie, iż przekaże zgłoszenie do odpowiedniego pionu. I przekazał. Telefon o 7.11, a ja o 7.31 widzę ZTM na... fikcyjnym przystanku. "Piotruś, on tego przystanku nie zobaczy, bo go nie ma..."
Słupek pojawił się jak przejeżdżałem Rakowiecką o 11.17. Mają rozmach. Ale legalne omijanie przystanku stałego.. i to przy NR ZTM - bezcenne.
Jadę sobie linią Z17, planowo przystanek 'Kielecka' - dodam, że stały, jadę Rakowiecką, ale nie widzę słupka... Jedyne co, to osobówki, które poparkowały na zakazie od 01.10.11. W sterowniku wyskakuje mi już następny przystanek - Metro Pole Mokotowskie. Lekki szok, ale co tam. Dojeżdżam na magiczny przystanek "Samochodowa", który jest fikcją i nie mam zielonego pojęcia, dlaczego Szanowny ZTM nie wgrał do MacroSystemu - jako przystanku krańcowego - WORONICZA. Mniejsza o większość. Na postoju pokusiłem się o telefon do ZTMu. Pan konsultant poinformował mnie, iż przekaże zgłoszenie do odpowiedniego pionu. I przekazał. Telefon o 7.11, a ja o 7.31 widzę ZTM na... fikcyjnym przystanku. "Piotruś, on tego przystanku nie zobaczy, bo go nie ma..."
Słupek pojawił się jak przejeżdżałem Rakowiecką o 11.17. Mają rozmach. Ale legalne omijanie przystanku stałego.. i to przy NR ZTM - bezcenne.