DTP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
To już wiem, czemu rzeczywistość wygląda, jak wygląda...Anna Jaworska pisze:Nie zapominaj też, że lepsze jest wrogiem gorszego.
Powinno być "lepsze jest wrogiem dobrego"
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Anna Jaworska
Jeśli otrzymam go od KMKM to tak.MALIN pisze:Czy pojawi się schemat pierwszego dnia DTP ?
Ale wymyśliłamBastian pisze:To już wiem, czemu rzeczywistość wygląda, jak wygląda...Anna Jaworska pisze:Nie zapominaj też, że lepsze jest wrogiem gorszego.![]()
Powinno być "lepsze jest wrogiem dobrego"
Oczywiście że miało być lepsze jest wrogiem dobrego
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
Ech, kobietki...MC pisze:Nie podoba mi się, że stronę o dwóch dniach DTP robi SSKS, bo mamy "dzięki" temu:
Adresem http://www.dtp-warszawa.pl rządzi KMKM
Na samym początku ustaliliśmy, że nie będzie dublowania informacji i punkt będzie jeden. Zresztą:
i chyba tak jest lepiej.Anna Jaworska pisze:Co więcej SSKSowi, który jest pomysłodawcą i inicjatorem tej imprezy zależy na zachowaniu jej spójności, a nie pogłębianiu podziałów między pierwszym, a drugim dniem, do czego niewątpliwie doprowadziłoby stworzenie dwóch odrębnych stron.
Mnie to nie przeszkadza...MC pisze:- na pierwszej stronie tylko jeden autobus wśród miliona pojazdów szynowych
Po tegorocznych będą zdjęcia z obu dni.MC pisze:- galerię z zeszłorocznych DTP tylko z drugiego dnia
Pierwszy jakoś skomplikowany nie jest - pętla autobusowa jest jedna, tramwajowa też - pomiedzy nimi stoiska spółek i gości.... Jeszcze jutro będą przesunięcia w stoiskach...MC pisze:- plan wystawy tylko na drugi dzień
Hmm... ja je widzę.... Uzupełnię, że linia tramwajowa D będzie kursować między 10.30, a 16.30 co 20 minut - odjazdy z przystanku Metro Młociny 08, oraz zamiast wagonu wieżowego #23 będzie podbijarka Passer.MC pisze:- w przejazdach specjalnych brakuje informacji o linii "spacerowej" pierwszego dnia tramwajem na Piaski i dowozówce na ORT
Spółki same wysłały informacje do mediów.MC pisze:- w dziale "Dla prasy" poświęcony pierwszemu dniu tylko jeden akapit, drugiemu - aż cztery
A tak nawiasem Madziu - masz mój numer telefonu, e-mail... i w razie wątpliwości możesz się zapytać... nie?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
MC pisze:Na DTP ma być szeroko rozumiane "pożegnanie Ikarusów"...
Mam dla was jedną wiadomość: dobrą i złą.Jelcz_M11 pisze:Podobno na DTP będzie pożegnanie lewarów, ale nie wiem nic dokładniej.
Dobra jest dla tych, którzy Ikarusa najchętniej widzieliby tylko i wyłącznie w roli ostrzy w maszynce do golenia: poza #5254 i klubowymi nie będzie lewarków z MZA.
Zła dla tych, którzy kupują maszynki do golenia, licząc że w ich ostrzach kryje się dawna ulubiona solówka czy przegub: niestety, pomysł wystawienia dwóch lewarków na godzinę-dwie, zwieńczony wysłaniem ich w ostatni kurs na ORT, nie wypalił. Trudno się mówi, pozostają obecne i przyszłe zabytki.

W ostatni kurs? Naprawdę uważasz, że rakietę 2306, albo dopiero co zrobionego 2952 mieliby wysyłać w ostatni kurs? No, chyba że chodziłoby o 2294 czy coś.Grzesiek pisze:niestety, pomysł wystawienia dwóch lewarków na godzinę-dwie, zwieńczony wysłaniem ich w ostatni kurs na ORT, nie wypalił
Przywykliśmy już do tego.ashir pisze:Szkoda, że nie będzie lewarków z MZA. Pewnie "zwykłych" automatów też nie będzie?
DTP od 2009 roku, to nie to samo, co DTP do 2009 roku.
PS. Może przynajmniej Schumacher będzie kierowcą na dowozówce do ORT? W zeszłym roku powoził 289 na Ostrą.
Zakład R-10 Ostrobramska
Linie 117, 146, 147, N22, N72
Wóz 308 - 1985-2010
Wóz 308 - 1985-2010
A to miało być w sensie ostatni kurs i kasacja? To można było zrobić zwiedzanie Redutowej to zjechałyby od razu na II plac na R-6.Jelcz_M11 pisze:W ostatni kurs? Naprawdę uważasz, że rakietę 2306, albo dopiero co zrobionego 2952 mieliby wysyłać w ostatni kurs? No, chyba że chodziłoby o 2294 czy coś.Grzesiek pisze:niestety, pomysł wystawienia dwóch lewarków na godzinę-dwie, zwieńczony wysłaniem ich w ostatni kurs na ORT, nie wypalił
E, tam. Musiał spokojnie prowadzić (i bardzo słusznie, bo to zabytekJelcz_M11 pisze:Przywykliśmy już do tego.ashir pisze:Szkoda, że nie będzie lewarków z MZA. Pewnie "zwykłych" automatów też nie będzie?
DTP od 2009 roku, to nie to samo, co DTP do 2009 roku.
PS. Może przynajmniej Schumacher będzie kierowcą na dowozówce do ORT? W zeszłym roku powoził 289 na Ostrą.
PS. Jakiego on ma bizona na stanie?
5411ashir pisze:PS. Jakiego on ma bizona na stanie?
Szkoda miałem nadzieję, że weźmie 2600.Szymon pisze:Jednorazowo, całe szczęście... Bo tak to jeździł głównie Krzysiek albo bąbel. Widzę, że jechałeś wtedy z namiJelcz_M11 pisze:PS. Może przynajmniej Schumacher będzie kierowcą na dowozówce do ORT? W zeszłym roku powoził 289 na Ostrą.
Byłaby niezła jazda. A rok temu jechałem, ale z jakimi "wami"?
Zakład R-10 Ostrobramska
Wóz 308 - 1985-2010
Wóz 308 - 1985-2010