DTP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Pozytywne wrażenia z dnia dzisiejszego-bardzo zacny Solbus,taki trochę Solarisowaty
Hybryda,też niczego sobie-estetycznie wykończone i dopracowane wnętrze w obydwu wozach.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
-
Tranzystor
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z estetyką wnętrza Solbusa, a szczególnie z jakością wykonania, nie do końca się zgadzam, za blisko mu do Jelcza, tutaj jest sporo do poprawienia. I brak tylnej szyby mi przeszkadzał, może kwestia przyzwyczajenia, za dużo SU. Za to stanowisko kierowcy bardzo, ale to bardzo przyjemne. I ta dynamika...mobil one pisze:Pozytywne wrażenia z dnia dzisiejszego-bardzo zacny Solbus,taki trochę SolarisowatyHybryda,też niczego sobie-estetycznie wykończone i dopracowane wnętrze w obydwu wozach.
-
bartoni722
-
Michalk001
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Gdybyś ty jechał w kabinie, a twój mały poza kabiną, to byłoby dopiero coś...Michalk001 pisze:Wielkie dzięki dla kierowcy 289 za możliwość przejechania się mojego małego w kabinie
Przepraszam.
-
Michalk001
Nie za długie, a w sam razBywalec pisze:Moim zdaniem to było ciut za długie, pod koniec było to trochę męczące.
Mnie również się podobało. Na minus dał był to, że nie było możliwości zobaczenia zajezdni tramwajowej od kuchni jak w tamtym roku. W moim odczuciu zabrakło też Mercedesów (trochę dziwne, gdyż w poprzednich latach się pojawiały; czyżby Mercedes nie chciał udostępnić swoich wozów? Moim zdaniem szkoda
Dobra, to teraz plusy: pojazdy zabytkowe. Miło, że były puszczane na liniach specjalnych i to, że można było je podziwiać, a w szczególności Ikarusy. Cieszy moje oko też Solbus, gdyż miałem okazję zobaczyć, że ma dużo miejsca na nogi, co mnie bardzo ucieszyło. Powrócę jeszcze do zabytków: bardzo dobry pomysł z zabytkowymi samochodami. Miło by było, jak by się ich ciut więcej zjawiło za rok. Wycieczka na CWS-ie była najlepszą częścią DTP. Może też dzięki temu, że zaciekawiło mnie to wszystko. Najlepsza była hamownia i testowanie silnika, który wyciągnięto z jakiegoś Ik280.37. Przez chwilę byłem przygłuchy, ale co tam. I ten zapach spalin. Mniam
Trochę to długie, ale wybaczcie, chciałem się podzielić swoją opinią.
A w jakim radiu?reserved pisze:Ja już nie reporteruję. Realizuje program, ale dzięki moim zachętom o 9.30 i 14.30 w wiadomościach poszło info o dniach transportu, o tym, co można tam zobaczyć i że więcej informacji na stronie ZTM.primoż pisze:Nie mogłeś zrobić reportażu z miasta o DTP? Połączyłbyś pracę i przyjemność
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W Kampusie, powiedzmy to jawnie