Czyli pierwsze kółko wypadło.MisiekK pisze:Tak to jest jak chłopaki z zaplecza nie wiedzą gdzie są klucze od nastawników. Stąd 838 włączał się do rozkładu od Młocin jako opóźniony i na Piaskach zniwelował opóźnienie. Ale to akurat najmniejszy problem jaki był podczas DTP. Pozostałych na szczęście publiczność nie zauważyła i o to chodzi.
DTP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Kurs Młociny - Piaski. Piaski - Młociny był już opóźniony. Od 16.30 zamiast robić kursy zjazdowe kanciak i gubałówka wykonały pełne kursy z powrotem na Młociny.ashir pisze:Czyli pierwsze kółko wypadło.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Pamiętam, że na któryś DTP (chyba 2008
) sprzedawano naklejki z koralami. No i mam w związku z tym kilka pytań:
1. Czy to było jednorazowe?
2. Kto to organizował?
3. Czemu już tak nie robią?
Na pewno każdy z nas ma chociaż jedną deskę, ale zwykły laik, który przychodzi na DTP nie ma takich znajomości w ekspedycjach/na zakładach i uważam, że to bardzo fajnie gdybr na DTP mógł sobie 2-3 takie naklejki kupić
1. Czy to było jednorazowe?
2. Kto to organizował?
3. Czemu już tak nie robią?
Na pewno każdy z nas ma chociaż jedną deskę, ale zwykły laik, który przychodzi na DTP nie ma takich znajomości w ekspedycjach/na zakładach i uważam, że to bardzo fajnie gdybr na DTP mógł sobie 2-3 takie naklejki kupić
- Anna Jaworska
Nie wydaje mi się by te kalendarze były na przyszły rok, przypuszczam że te na 2012 nie są jeszcze zamówione. Poza tym kalendarzy trójdzielnych ot tak się nie rozdaje, ponieważ są zawsze najbardziej chodliwe jako prezenty dla vipów. Sądzę więc że to co rozdawali to były resztki kalendarzy na 2011, które zostały w magazynie.Szymon pisze:Raz tylko widziałem, że na stoisku ZTM dawali kalendarze trójdzielne ścienne na przyszły rok
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
- MeWa
- Cukiereczek
zresztą co się dziwić - ludzie to wszystko wezmą...Anna Jaworska pisze:Nie wydaje mi się by te kalendarze były na przyszły rok, przypuszczam że te na 2012 nie są jeszcze zamówione. Poza tym kalendarzy trójdzielnych ot tak się nie rozdaje, ponieważ są zawsze najbardziej chodliwe jako prezenty dla vipów. Sądzę więc że to co rozdawali to były resztki kalendarzy na 2011, które zostały w magazynie.Szymon pisze:Raz tylko widziałem, że na stoisku ZTM dawali kalendarze trójdzielne ścienne na przyszły rok
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
-
Pogot Wypadkowy