Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
I można krzyczeć w autobusie: 3 darmowe przejazdy - zapraszam do mnieWebsterek pisze:Dlatego Kraków ma najlepszy pomysł. Za darmo może jechać liczba osób, na ile jest zarejestrowany samochód. W dowodzie masz 5 osób, to na ten dowód jedzie 5 osób.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo to twojego przedpiścę pytałem 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Albo rybka, albo pipka. Robienie DBS, nastawionego na łapanie tych, co nie doczytali warunków promocji, jest kpiną. Kurcze, póki artykułu nie przeczytałem, sam byłem przekonany, ze jeździ sie na dowód - dowolny! Bo myślałem, ze ten dowód bardziej dla hecy, ciekawej formy obchodów. Tymczasem okazał sie kolejna wielce ważna bumagą, z haczykiem w dodatku...
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Dokładnie tak. Podejście "robimy niejasną promocję plus wzmacniamy kontrole kanarskie, żeby 'mandatami' nadrobić koszta promocji" to jest maksymalne k...o i może do zbiorkomu tylko zrazić.chester pisze:Albo rybka, albo pipka. Robienie DBS, nastawionego na łapanie tych, co nie doczytali warunków promocji, jest kpiną. Kurcze, póki artykułu nie przeczytałem, sam byłem przekonany, ze jeździ sie na dowód - dowolny! Bo myślałem, ze ten dowód bardziej dla hecy, ciekawej formy obchodów. Tymczasem okazał sie kolejna wielce ważna bumagą, z haczykiem w dodatku...