(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
Po pierwsze, taniej byłoby, gdyby udało się dołożyć wjazd podczas budowy stacji bez konieczności rozbierania nowego torowiska. Po drugie, potem powstało kilka wariantów wjazdu do tego garażu. Wybrano - moim zdaniem słusznie - wersję z dodatkową powierzchnią do parkowania pod ziemią prostopadle do garażu w metrze (chodzi o przestrzeń między urzędem dzielnicy a domem handlowym Merkury). To oczywiście podraża koszty.MichalJ pisze:Ale dlaczego to zdrożało ośmiokrotnie przez 5 lat?
Czy ja to napisalem po chinsku?Czyli pozostanie obustronnie skróconą 9. Wzmocnieniem na odcinku centralnym.
I co, ,,nessie'', masz ,,od biedy (...) skrócony kurs do Wiatraka''.
Skroty na wiatrak (czyli tylko na grochowie skrocone), a nie skroty z banacha na wiatrak.
9 okecie-goclawek dobita skrotami okecie-wiatrak (jak na goclawku miejsca na wszystko nie starczy) i do tego 7 z kaweczynskiej na banacha.
I tak to powinno wygladac przez najblizsze 2 lata.
25 jest tutaj zbedne zupelnie.
Jak to mam jeszcze prosciej napisac zeby wacpan zalapal?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ZTM specjalnie się takimi szczegółami nie przejmuje...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
@Pan Piotr: Ojejku, najlepiej by było, skoro jest ładna pogoda, jeśli masz chwilę, podjechać tam i pomierzyć na poszczególnych skrzyżowaniach - długość cyklu i długość otwarcia dla tramwaju. Bedziemy mieli odpowiedź.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Półtorej godziny temu grad padałGlonojad pisze:skoro jest ładna pogoda
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co to dla studenta medycyny