Pawel_ pisze:Szeregowy_Równoległy pisze:Coś sobie znajdzie. Pawel_ raz pojechał to, co ja mam w standardzie, i narzeka

W tym Twoim standardzie nie masz -66 na Konwiktorskiej.

Bo na 178 to się walczy, nie jeździ

A co do 127 z Konwiktorskiej do Włoch - czy to aby nie nazbyt przypomina idiotyczne 178? Jak już, to może połączyć 178 i 127 w jedną linię, jadącą do Popularnej po trasie 178 (przez Trakt jest szybciej, Grzybowską również jest szybciej, a na Prymasa nie ma aż takiego dramatu, wygląda to paskudniej, niż jest), a dalej na Nowe Włochy? 178 na Skoroszach wozi muchy, nikt o zdrowych zmysłach nie korzysta ze 178 między PKP Ursus a Popularną, bo jak już wsiądzie, to na Jerozolimskich może być i godzinę później. O regularności i punktualności również można zapomnieć, a odcinek Spisaka - Starodęby mogłoby obsłużyć Z-9.
Kleszczu pisze:Jak wygląda teraz frekwencja w
178 - bo dawno nie korzystałem, a swego czasu linia miała nawet nie najgorsze zapełnienie w relacji Wola - Prymasa - AJ

Na Muranowskiej wsiada parę osób, jadą głównie do Zamkowego i Królewskiej, na Królewskiej wsiada ciut więcej, jadą do szpitala wolskiego, więc równie dobrze mogą jechać 105, między szpitalem a Berestecką jest pełniej, to jedyny odcinek, gdzie linia pracuje i ma jakikolwiek sens, dalej muchy. W godzinach porannego szczytu wjeżdżam na Popularną, w dowolnym kierunku, z miejscami siedzącymi. Po południu też tłumów nie ma, bo nikt na 178 nie liczy.