Pewnie te, które były magazynem części zamiennych i wreszcie je złożonoStary Pinwin pisze:Pingwin, U nas są dwa, numerów nie podam, bo jeszcze zkagańcują.
120Na SWING
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
michał1984
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wola już wszystko dostała. 3196 - 3202 idą na R-4, potem jeszcze co nieco na Pragę.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ale nie miało być więcej niż pięć na zakład po kolei a tu proszę 7 sztuk pod rząd dla R4. W sumie to dobrze 7 składów poleci w piach lub bulwy w końcu przeniosą na Wolę co by im wyszło na dobre. 
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Któreś z dwóch środkowych były zamienione z inną zajezdnią.beni pisze:Ale nie miało być więcej niż pięć na zakład po kolei a tu proszę 7 sztuk pod rząd dla R4.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Według tego co ja wiem to miało być że:
3176 i 77 na R4 ale w zamian za 3201 i 02 poszły na R3 zaś 3194 i 95 miały iść też na R4 ale w zamian za 3199 i 3200 poszły na R4.
Pierwotnie planowano:
3194-98 R4
3199-3202 R3
3203-06 R2
3176 i 77 na R4 ale w zamian za 3201 i 02 poszły na R3 zaś 3194 i 95 miały iść też na R4 ale w zamian za 3199 i 3200 poszły na R4.
Pierwotnie planowano:
3194-98 R4
3199-3202 R3
3203-06 R2
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Nie powrócił po prostu czasem warsztat grzebiąc coś źle przykręci i klops. Ostatnio w 3126 pokrywa jechała w środku do pętli a tam została bezpiecznie zdeponowana u dyspozytora ale co dalej nie wiem.
-
marco_wawa