210
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
W stosunku do przewiezionych pasażerów oraz ich czasu - sądzę, że tak.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Lepiej wykorzystując tabor, jesteś w stanie przewieźć więcej pasażerów.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
ZTM na FB zdradził (nieoficjalnie, bym rzekł), że 210 pojedzie KEN-em do Wałbrzyskiej.
No jest nowa ulica, to i jakiś autobus by się przydał.Bastian pisze:ZTM na FB zdradził (nieoficjalnie, bym rzekł), że 210 pojedzie KEN-em do Wałbrzyskiej.
Jeszcze jakby 210 trochę wyprostować, dogęścić kursowanie, to spokojnie można 117 skrócić do Centrum tak jak było planowane przed wakacjami, i mając alternatywę w postaci 210, nikt nie będzie na Mokotowie za nim płakał.
- kulikowski
Za "dłubanie" ktoś na Żelaznej dostanie premię, a poza tym przesiadka to dobry sposób "dojenia" pasażeraBJ pisze:Z moich obserwacji wynika, że to 138 jest dużo bardziej spóźnialskie i mniej regularne niż 117...Bastian pisze:Tylko spóźniające się 117 stamtąd wywalić...
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zwłaszcza tego jeżdżącego na karcie miejskiej, bilecie krótkookresowym tudzież emeryckiej prawiedarmówce (tj. abonamencie za kilkadziesiąt zł rocznie), którzy to pasażerowie stanowią jakieś 90% podróżnych.
Rzeczywiście, straaaaszne dojenie!
Rzeczywiście, straaaaszne dojenie!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
kam pisze:a 195 by się jeszcze nie zmieściło?Piottr pisze: No jest nowa ulica, to i jakiś autobus by się przydał.
Największym problemem jest to, że tam się ulica zmieściła
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No niestety. Ale dyskusja na ten temat była na IT i wątpię, by był sens do niej wracać.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Może i by się zmieściło, tylko jak dalej chciałbyś nim pojechać? Rolną do Al.Wilanowskiej i potem dalej swoją trasą? W ten sposób zdejmujesz z Bartoka jedyny sensowny autobus który jedzie "dokądś" a nie kluczy po Ursynowie. A swoją droga nie wiem jakie jest wykorzystanie tego jednego przystanku, który by omijał, jadąc KEN do Wilanowskiej, więc może to jest słuszna propozycja.kam pisze:a 195 by się jeszcze nie zmieściło?
Ja to bym jeszcze 209 wycofał z pętli Ursynów Północny, i korzystając z tego nowego ciągu skierowałbym je przedłużeniem KEN i Rolną do Dw. Południowego. Byłoby 209 i 210 na jednym ciągu
albo do WałbrzyskiejPiottr pisze:Może i by się zmieściło, tylko jak dalej chciałbyś nim pojechać? Rolną do Al.Wilanowskiej i potem dalej swoją trasą? W ten sposób zdejmujesz z Bartoka jedyny sensowny autobus który jedzie "dokądś" a nie kluczy po Ursynowie.
na Bartoka jest jeden przystanek, z którego aż tak daleko do Ursynowa Płn z 185 i 503 nie ma, w drugą stronę zostaje Metro Ursynów.
A na Służewiu autobusu na Trakt nie widzę (tak wiem, można się przesiąść)