Ja znam - Intranet ZTMGlonojad pisze:Nie znam zasobu sieciowego, w którym info o kierownikach ZTM było...
ZTM od kulis
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
A dzisiaj w Akademickim Radiu Kampus ponownie już gościem 'Klimatu Popołudnia' był pan Andrzej Skwarek z Zarządu Transportu Miejskiego, który mówił chyba o tej nowej akcji "Szanujmy seniorów", nie pamiętam dokładnie, w kazdym razie też coś mówił chyba o niepełnosprawnych. Jest możliwość udostępnienia tej rozmowy w formie mp3 (jutro wieczorem), więc jeśli ktoś by był zainteresowany to proszę pisać do mnie na PW.
A po co ci te nazwiska? Firmę reprezentuje dyrektor i wicedyrektorzy, a od wypowiedzi medialnych są rzecznicy.MichalJ pisze:Jakaś obsesja tajności nazwisk w ZTM panuje. Kierownictwo bez nazwisk, kanarzy bez nazwisk...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Leszek Ruta
Andrzej Franków (Pion Przewozów)
Ryszard Główka (Pion Inwestycji)
Grzegorz Dziemieszczyk (Pion Handlowy)
Usatysfakcjonowany?
Andrzej Franków (Pion Przewozów)
Ryszard Główka (Pion Inwestycji)
Grzegorz Dziemieszczyk (Pion Handlowy)
Usatysfakcjonowany?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Wystarczy wypisać nazwiska wg zamieszczonego schematu: http://www.ztm.waw.pl/?c=141&l=1
- Bastian
- Sułtan Maroka
Po co wszystkie?
BTW: ani to aktualne, ani pełne...
BTW: ani to aktualne, ani pełne...
Wszystkie może po nic - chociaż przecież "u mnie" wisi na www lista pracowników i komu to szkodzi, ale coś takiego, że instytucja na swojej stronie www nie podaje nawet nazwiska prezesa/dyrektora, to pierwszy raz się spotykam. Chociaż, klik, klik, zdaje się, że w dziedzinie ZTM/MPK/etc to jest coś na kształt normy. A takie ZDM, MPWiK czy ZRiKD podają...
Ochrona danych osobowych czasem jest rozumiana bardzo szeroko. Znam wyższą uczelnię gdzie nie można powiesić kartki "Jan Kowalski z II roku zgłosi się do Dziekanatu" tylko "student o nr alb. XXXXX zgłosi się do Dziekanatu". Analogicznie z wyników egzaminów są usuwane nazwiska. A są inne uczelnie, gdzie wisi pełna lista kto na ile zaliczył. Ot, co kraj to obyczaj.
-
Jerzy Dąbczak
Klik,klik, a jednak podają. W BIP, ale nie można powiedzieć że jest ukryty (link znajduje się na stronie głownej).MichalJ pisze:Wszystkie może po nic - chociaż przecież "u mnie" wisi na www lista pracowników i komu to szkodzi, ale coś takiego, że instytucja na swojej stronie www nie podaje nawet nazwiska prezesa/dyrektora, to pierwszy raz się spotykam. Chociaż, klik, klik, zdaje się, że w dziedzinie ZTM/MPK/etc to jest coś na kształt normy.
- Bastian
- Sułtan Maroka
I pozostali dyrektorzy też tam są.
Pominąłem Pion Finansowy - Grażyna Sobota, Główna Księgowa.
Pominąłem Pion Finansowy - Grażyna Sobota, Główna Księgowa.
CI co się stosują do przepisów, to podają numery albumów. U mnie na PW młodsi wykładowcy/prowadzący albumami podają wyniki lub na początku jest formułka czy się zgadzamy na podanie nazwiska na wynikach. Starsi robią co chcąPaweł D. pisze:Ochrona danych osobowych czasem jest rozumiana bardzo szeroko. Znam wyższą uczelnię gdzie nie można powiesić kartki "Jan Kowalski z II roku zgłosi się do Dziekanatu" tylko "student o nr alb. XXXXX zgłosi się do Dziekanatu". Analogicznie z wyników egzaminów są usuwane nazwiska. A są inne uczelnie, gdzie wisi pełna lista kto na ile zaliczył. Ot, co kraj to obyczaj.