Z naszych informacji wynika, że to na razie koniec zmian w komunikacji w tej części miasta. Wbrew zapowiedziom ZTM nie podzieli na dwie niepunktualnej linii 127 (łączy odległe Bródno z Włochami)
Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Pod blekitnym jest wasko, jak sie lud przerzuci to jak oni sie tam pomieszcza?
Mysle ze w ogole ten uklad jest do reformy, szczegolnie monstrualne i nawalone po dach 190, podobnie 527 zdobywajace dodatkowych klientow przed Pl. Bankowym - predzej 512 powinno sie zapuszczac na Esperanto, moze byc czarne. 190 czerwone.
Mysle ze w ogole ten uklad jest do reformy, szczegolnie monstrualne i nawalone po dach 190, podobnie 527 zdobywajace dodatkowych klientow przed Pl. Bankowym - predzej 512 powinno sie zapuszczac na Esperanto, moze byc czarne. 190 czerwone.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co byś tam nie wymyślił, jednym przystankiem tego nie obsłużysz.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Chwilę o tym myślałem iobawiam się, że wtedy tramwaje byłyby już kompletnie puste.Szeregowy_Równoległy pisze:226 nie jedzie pod dworzec, więc nie ma potrzeby koordynowania jej z mareckimi i 512. Autobusom w szczycie B bardzo by pomogło, gdyby wszystkie wyleciały z torowiska w stronę Pragi.
Zasadniczy potok jedzie jednak do pociągu lub do prywatobusów, które przystanek mają jeszcze dalej w Al.Solidarności. Łatwiej też się przesiąść ze 190 itp. do 162/517, jeśli akurat nie jedzie 160. Praktycznie na tych 4 liniach tramwajowych zostałoby tylko Bródno, bo Tarchomin chyba wciąż nie polubił 18+20.
[ Dodano: Pon 07 Lis, 2011 ]
Dzięki temu ktoś wsiada do tramwajów. Zresztą pewnie z 1/3 społeczeństwa nie zauważyła jeszcze siedemsetek spod Peugeota, albo się ich zwyczajnie boi, bo mają tajemnicze numery.Szeregowy_Równoległy pisze:Ale w tej chwili wygląda to tak, że autobusy z torowiska odjeżdżają niezabieralne, a te pod Peugeotem już niekoniecznie, czyli część z tych, co nie weszli na torach, miałaby szansę czymś pojechać. Moim zdaniem przystanek pod błękitnym bez problemu by to wytrzymał.
[ Dodano: Pon 07 Lis, 2011 ]
IMO wystarczyłoby zrobić podobnie jak jest przy Parku PraskimBastian pisze:Co byś tam nie wymyślił, jednym przystankiem tego nie obsłużysz.
226 wysłać na Nowolipki i niech jedzie z torów razem ze 160.
Wtedy odejdzie cały potok pociągowy, ale będzie i tak wystarczająco duży.
Kluczowe, żeby 190 i 527 jechały spod Peugeota, bo dzięki temu zwiększy się rozkład na 512/7xx.
ŁK
To może zamiast 460 lepsze jest jedno z tych dwóch rozwiązań:mw158979 pisze:Pod blekitnym jest wasko, jak sie lud przerzuci to jak oni sie tam pomieszcza?![]()
-390: ZNANA - Olbrachta - trasa linii 190 - Młodzieńcza - Codzienna - ZACISZE
-E-9: OS. Górczewska - trasa linii 190 - CH MARKI
(bez przystanków Białowiejska, Góralska, Park Moczydło, PKP Koło, Syreny , Płocka-Szpital, Młynarska, Okopowa, Wola-ratusz, Rzeszotarskiej, Gorzykowska, Trocka, Tużycka, Krynoliny, Bystra, Radzymińska)
To tylko luźne przemyślenia, więc proszę od razu mnie nie krytykować
Błagam, widziałeś co tam się dzieje po południu? Ludzie by musieli tam stać piętrowo.Szeregowy_Równoległy pisze:Ale w tej chwili wygląda to tak, że autobusy z torowiska odjeżdżają niezabieralne, a te pod Peugeotem już niekoniecznie, czyli część z tych, co nie weszli na torach, miałaby szansę czymś pojechać. Moim zdaniem przystanek pod błękitnym bez problemu by to wytrzymał.
Polityka złym doradcą w pracy!
To teraz powalcze na Targówku o linie 517 aby została.Kleszczu pisze:Z naszych informacji wynika, że to na razie koniec zmian w komunikacji w tej części miasta. Wbrew zapowiedziom ZTM nie podzieli na dwie niepunktualnej linii 127 (łączy odległe Bródno z Włochami)![]()
![]()
![]()
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
Skandal z tym 127 a jeszcze większy z 517! Jak można mieć tak w dupie pasażerów korzystających z 517 z lewej strony Warszawy!Bon Jovi pisze:To teraz powalcze na Targówku o linie 517 aby została.Kleszczu pisze:![]()
![]()
![]()
http://autobusczerwony.blox.pl/2011/11/ ... gowku.html
Wygląda na to, że nic się nie zmieni... Porażka!