Skąd ten wniosek? Żaden argument.MisiekK pisze:1. Skrocenie 186 do Szczesliwic samo w sobie podniosło czestotliwość bez konieczności kasacji 404.
Wozy z nadwyżki mogły równie dobrze iść gdzieś indziej.
[ Dodano: |2 Gru 2011|, 2011 17:54 ]
Bynajmniej! Jak się ma wybór dotarcia do celu choćby o ciut szybciej, to się z tego korzysta. Sam osobiście, dopiero co pisałeś, że 508 ma rezerwe miejsc... A dlaczego? Bo ludzie wybierają E-8, po to, żeby być kilka minut wcześniej.MisiekK pisze:2. Rano, kiedy człowiekowi najbardziej sie spieszy, na 404 wychodzilo sie na konkretny kurs (odpada Twoj argument krotszego czasu oczekiwania)
Więc jak się ma częsty autobus to się nie wychodzi na konkret, tylko na ten, który podjedzie.
[ Dodano: |2 Gru 2011|, 2011 17:56 ]
Skąd ta pewność o kryterium dla 404? Pytałeś w ZTM? Żaden argument.MisiekK pisze:Ja tam żadnego pogorszenia nie odczuwam - 404 jechałbyś 10 min dłużej - już pisałem, że kryterium tarchomińskie 404 by miał.
[ Dodano: |2 Gru 2011|, 2011 18:03 ]
A czemuż to? Jakoś po pracy moja żona zawsze wracała tym samym kursem i może tylko ze 2 razy nie przyjechał.KwZ pisze:2. Rano, kiedy człowiekowi najbardziej sie spieszy, na 404 wychodzilo sie na konkretny kurs (odpada Twoj argument krotszego czasu oczekiwania)
Chyba na Tarchominie i tylko w jedną stronę