Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
bartoni722
-
bartoni722
Ok, tak zrobię. 15 min czekania przy Centrum a jak coś to się podejdzie na kraniec.
(Fik, nie musiałeś kasować
)
[ Dodano: |2 Gru 2011|, 2011 18:20 ]
(Fik, nie musiałeś kasować
[ Dodano: |2 Gru 2011|, 2011 18:20 ]
Znaczy wiesz, jak się jest na imprezie to jest większe prawdopodobieństwo, że się wraca z kimś od samego klubu niż gdzieś dalej.bartoni722 pisze:Z kimś...To było tak od razu!
Kilkunastominutowy spacerek w nocy po centrum to bardzo przyjemna sprawa, polecam.reserved pisze:Powiedzcie mi drodzy moi imprezowicze. Jak najlepiej dostać się z okolic UW tak, żeby mieć dogodną przesiadkę w N38/N88? Dogodna tzn. minimum chodzenia maksimum jechania. Bo w sumie można podjechać N44 czy czymś tam pod Złote Tarasy i przejść na Aleje, ale może jest jakiś dogodniejszy punkt na przesiadkę?
Rzecz jasna, jeśli jesteś w stanie chodzić.
N13/N63 do Królewskiej, przechodzisz przez jezdnię i łapiesz N38/N88 i dojeżdżasz do centrum. Tam zdaje się jest zmiana dekoracji i jedziesz dalej.reserved pisze:Jak najlepiej dostać się z okolic UW tak, żeby mieć dogodną przesiadkę w N38/N88?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
bartoni722
Jest 11 minut postoju, czasem 6.m72 pisze:N13/N63 do Królewskiej, przechodzisz przez jezdnię i łapiesz N38/N88 i dojeżdżasz do centrum. Tam zdaje się jest zmiana dekoracji i jedziesz dalej.reserved pisze:Jak najlepiej dostać się z okolic UW tak, żeby mieć dogodną przesiadkę w N38/N88?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Dziś po godzinie 18 mam zamiar dostać się ze swojego zadupia (Zielony Ursynów, Puławska, ZP Jagielska) na zadupie pt. Nowodwory (konkretnie pętla).
Czy lepiej będzie karnąć się 709, następnie metrem i 508 czy może 709, metrem, S9 i 214, które - z tego co widzę - nawet do PKP nie dojeżdża, jeno do jakiejś "Fletniowej"?
Czy lepiej będzie karnąć się 709, następnie metrem i 508 czy może 709, metrem, S9 i 214, które - z tego co widzę - nawet do PKP nie dojeżdża, jeno do jakiejś "Fletniowej"?
Jazda koleją na Tarchomin to tylko dla maniaków jest. S9 za rzadko (na razie) jeździ, 214 tak samo, skomunikowane nie są i jeszcze trzeba kawał dojść z powodu budowy wiaduktu. Bez gumiaków ani rusz.
Jeżeli w ogóle się bawić w takie rzeczy, to już raczej z Żerania 126. Ale to i tak bez sensu, zwyczajnie od metra autobusem jedziesz i tyle.
Jeżeli w ogóle się bawić w takie rzeczy, to już raczej z Żerania 126. Ale to i tak bez sensu, zwyczajnie od metra autobusem jedziesz i tyle.