Jubileusz Wawkomu
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jak je stamtąd zabierzesz?Gronostaj pisze:A ja przypominam o rzeczach dla dzieciaków.

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Anna Jaworska
Oj tak, bardzo było fajowsko! 
Wszystkim dzieciopomocnym Wafelkom dziękuję - paczkę wyślę w poniedziałek, najpóźniej we wtorek (może jeszcze ktoś ze znajomych będzie chciał cosik dorzucić na początku tygodnia)
.
A wiecie co? Części osób, które znałam - nie poznałam. Dzieciaki pozamieniały się w Zupełnie Dorosłych Panów, dawno aż tak nie odczułam, że... płynie czas
. Ale bardzo podoba mi się to, że robimy dziki spęd raz - dwa razy w roku i mamy o czym gadać. Lata mijają, a duch w Wafelkomitach nie ginie
.
Dzięki za miły wieczór
!

Wszystkim dzieciopomocnym Wafelkom dziękuję - paczkę wyślę w poniedziałek, najpóźniej we wtorek (może jeszcze ktoś ze znajomych będzie chciał cosik dorzucić na początku tygodnia)

A wiecie co? Części osób, które znałam - nie poznałam. Dzieciaki pozamieniały się w Zupełnie Dorosłych Panów, dawno aż tak nie odczułam, że... płynie czas

Dzięki za miły wieczór

-