Solarisy 2011+2012
- R-9 Chełmska
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Znowu padł 
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
-
desert_eag
-
michał1984
@Zadzior, masz w pełni rację że zdjęcie NIE jest idealnym odzwierciedleniem rzeczywistości. Niemniej, mam jednak wrażenie że najgorsze jest ogólny zachwyt nowością a nie faktycznym nowym malowaniem. Co do wsiowości to chodzi mi przede wszystkim o wiadomy i przytoczony przeze-mnie przykład z zimą 2012 bo 2011 będzie do końca bezśnieżny. Ja bardzo realnie widzę jak zamiast ciekawego pomysłu malowania pojawi się szaro-bury brudny wóz zlewający się z asfaltem!
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
To ja może na to odpowiem po dłuższym przemyśleniu.fraktal pisze:A co tam jest kreatywnego oprócz tego, że żółty pasek zmieniono na szary?Adam G. pisze:Kilka rzeczy bym w nim zmienił, ale generalnie cieszę się, że wreszcie ktoś wymyślił coś bardziej kreatywnego niż proste maźnięcie farbą w linii prostej.Moim zdaniem, właśnie ktoś poszedł na łatwiznę, a wybrano szary, bo kojarzy się z nowoczesnością (tak zresztą chyba argumentowano przy Pesie).
Zgadzam się z fraktalem w tej kwestii. To dalej jest zmiana żółtego na szary. A nie, przecież się wysilili z żółtym paskiem! Normalnie mistrzostwo! Przypomina mi to zabawy w Paincie, kiedy bawiłem się w kolorki autobusów jak mi się bardzo, bardzo, bardzo nudziło. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to coś było godne zabawy w tymże programie.
Mam nadzieję, że to coś wygląda lepiej w praktyce, chociaż nie napawa mnie to wszystko optymizmem.
Aha, jeszcze raz gratuluję warszawskim urzędnikom ujednolicania barw stołecznej komunikacji. Bardzo dobrze spieprzona robota, tak trzymać!
Teraz czekam na wiadro pomyj od wyznawców nowego malowania.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”