Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
O Adasiu Michasiu inwestującym w ludzi.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Transfery z ITS mówią o dynamicznie się zmieniającej wysokości premii. Ponoć polega to na tym, że im więcej godzin tym premia mniejsza, więc im więcej godzin, tym niższa stawka godzinowa. Podkreślam: tak zeznają ci, co z ITS przyszli.Pawel_ pisze:Przy 200h zarabiają 2200,- i przy 220h też tyle?
To może i lepiej, że od nas odeszli. Jeśli ktoś jest aż tak nieogarnięty, by nie znać zasad wynagradzania we własnym zakładzie, to nie wiem, czy się nawet na kierowcę autobusu nadaje.Szeregowy_Równoległy pisze:Transfery z ITS mówią o dynamicznie się zmieniającej wysokości premii. Ponoć polega to na tym, że im więcej godzin tym premia mniejsza, więc im więcej godzin, tym niższa stawka godzinowa. Podkreślam: tak zeznają ci, co z ITS przyszli.Pawel_ pisze:Przy 200h zarabiają 2200,- i przy 220h też tyle?

P.S.
Premia rośnie wraz z godzinami.
P.P.S.
Poniżej dwójki za nominał to może wziąć chyba tylko świeżak na okresie próbnym (wiadomo -- najniższa stawka), który dodatkowo coś przeskrobie i premia mu poleci...
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
..zamknijmy i ten.czaroT-11 pisze:Temat o PKSach zamknięty więc
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Poczekać do niedzieli, zgodnie z treścią ostatniego ogłoszenia...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.