Ulubiony typ muzyki
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Te-Tris - Trzeba żyć: http://www.youtube.com/watch?v=4FS9qT7KLMI
Legendarny freestyleowiec z Siemiatycz wydał już drugiego długograja - polecam świeży klip do jednego z singli.
Legendarny freestyleowiec z Siemiatycz wydał już drugiego długograja - polecam świeży klip do jednego z singli.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W klimatach świątecznych: Bob Rivers - I am Santa Claus
A ja co rok uwielbiam to. "Ding Dong" też jest dobre.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W sumie też świątecznie... Die Roten Hosen - Weihnachtsmann vom Dach
Stare, ale jare... Just 5 - Zaczarowany świat
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Na hasło "Just 5" zawsze odpowiadam: Kangaroz!Pawel_ pisze:Stare, ale jare... Just 5 - Zaczarowany świat
A ja Pocałuj mnie w dupę.... Dobre te stare hity.
- panzerloud
Powyższy utwór to zdaje się wizytówka karamby (już mniejsza ile miał r w nazwie i jak była przepleciona wielkość liter...). Jeśli podoba Ci się jego ,styl' (uszy Ci nie więdną od bluzgów) to śmiało powinieneś posłuchać jednego z jego najnowszych wypustów, mam na myśli piosenkę o wdzięcznym tytule ,,Sąsiad to chuj".Pawel_ pisze:A ja Pocałuj mnie w dupę.... Dobre te stare hity.
EDIT: Na tym samym albumie z 2010 roku (,,11"), na drugiej płycie, polecam przesłuchać też ósmą ścieżkę Karamba - ,,Ręką chuja nie oszukasz".
o nie hahaha u mnie w szkole każdy puszcza to na przerwach przez radiowęzeł.radeom pisze:Wstyd przyznać, ale wpadło mi w ucho
to sobie słuchaj i śpiewaj, nikt Ci nie zabraniaPawel_ pisze:Kolęd byś posłuchał.. Pośpiewał je..
niestety jego najnowsze kawałki wychodzą spod szyldu "Pewex"...panzerloud pisze:śmiało powinieneś posłuchać jednego z jego najnowszych wypustów
do mojego lo też już dotarła moda na ten utwórPiotrekP pisze:o nie hahaha u mnie w szkole każdy puszcza to na przerwach przez radiowęzeł.
http://www.facebook.com/Tomdillenthal
A to jest mój i kolegi projekt trance'owy. Polecam przesluchac i polubic
A to jest mój i kolegi projekt trance'owy. Polecam przesluchac i polubic
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.