Zdarzają się, zarówno potrącenia przez tramwaj jak i przez samochody. Przez tramwaj zawsze z winy pieszego, natomiast przez samochody różnie, bo piesi też włażą tam jak lemmingi nie patrząc na nic.Pawel_ pisze:Dlatego spodziewam się tam rychłego potrącenia pieszego.![]()
Sygnalizacja świetlna (skrzyżowania bez tramwajów!)
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Stałem dziś na Markowskiej przed Ząbkowską 2:20 na czerwonym, a podjechałem (co prawda jako pierwszy) jak się już paliło. Tam tak zawsze? W połowie tego czasu z prawego pasa w lewo pojechał jeden samochód nie przejmując się niczym... Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdyby nie pieszy, który wcisnął guzik, to jeszcze bym tam stał...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chyba tak, też tego doznałem.MichalJ pisze:Tam tak zawsze?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Przez złą sygnalizacje tramwaj linii 17 wczoraj jechał zamiast ok. 17 minut aż 26 minut z Dw. Centralnego do Pl. Grunwaldzkiego w między szczycie, to jest ok. godz. 12:09.
W strone powrotną w normalnym czasie.
Kiedy wreście tramwaje zostaną w Warszawie uprzywilejowane. Czasy przejazdu by sie skróciły i dzieki temu tramwaj byłby atrakcyjny dla wielu pasażerów. Jeśli tak się zdarza często że przez źle ustawione światła na odcinku 9 przystanków na każdym traci średnio minute, to coś jest z tym wszystkim nie tak.
W strone powrotną w normalnym czasie.
Kiedy wreście tramwaje zostaną w Warszawie uprzywilejowane. Czasy przejazdu by sie skróciły i dzieki temu tramwaj byłby atrakcyjny dla wielu pasażerów. Jeśli tak się zdarza często że przez źle ustawione światła na odcinku 9 przystanków na każdym traci średnio minute, to coś jest z tym wszystkim nie tak.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja nie narzekam.adw pisze:A co mają powiedzieć ludzie, którzy są odcięci od autobusów i do wyboru mają tylko tramwaje? To jest dramat. 15 km/h średnia prędkość i płać tu człowieku na bilet na jazdę czymś takim.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Narzekać mogę, tylko powodów do narzekania nie widzę.