140 z Targówka Przemysłowego wycofać się nie da. Obsługuje jakiś potok socjalno-szkolny, który istnieje jeszcze od czasów 308 (pamięta to ktoś?).ashir pisze:Nie, zdecydowanie mniejsze. Albo wycofać w całości 140 z Ząbkowskiej albo zostawić jak jest. Żadnych półśrodków.Łukasz pisze:Raczej wycofanie go w szczycie w ogóle z Ząbkowskiej (podobnie jak 138) i wrzucenie na Al.Solidarności. Dodawanie kolejnego autobusu stojącego w korkach niczego nie poprawi - chcesz robić 60-mnutowe rezerwy na krańcach?
Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dlatego ja nie chcę wycofać 140, ale obecnie jego sens jest mały. Jak ja wychodzę na przystanek na konkretny kurs i czekam 35 minut na spóźniony autobus. Coś z tym pawcio trzeba zrobić.pawcio pisze:140 z Targówka Przemysłowego wycofać się nie da. Obsługuje jakiś potok socjalno-szkolny, który istnieje jeszcze od czasów 308 (pamięta to ktoś?).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Proponuję jeszcze dorzucić minut na krańcach. W końcu uwzględnianie regularnych korków w rozkładzie jest grzechem, bo co będzie, jeśli przypadkiem korka nie będzie, bo akurat jest piątek po Bożym Ciele? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W DS to się jeździ samochodem, jak się go ma (a z 95% gospodarstw domowych pewnie w Warszawie ma) - DP boli bardziej i na tym bym się jednak skupił. Zwłaszcza, że przynajmniej to 128, choć wolne, to regularne w ten DS jest i punktualne pewnie też.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale można wycofać z Ząbkowskiej i Targowej i z powrotem zmienić w 3XX...pawcio pisze:140 z Targówka Przemysłowego wycofać się nie da. Obsługuje jakiś potok socjalno-szkolny, który istnieje jeszcze od czasów 308 (pamięta to ktoś?).ashir pisze:Nie, zdecydowanie mniejsze. Albo wycofać w całości 140 z Ząbkowskiej albo zostawić jak jest. Żadnych półśrodków.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
geograf_OSU
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O ile wiem, takie dane nie istnieją bo WBR w ogóle nie był prowadzony w soboty. Więc powyższe to wyłącznie moja, ahem, analiza ekspercka - oparta po pierwsze na charakterze komunikacji w DS (socjokom co 20 minut poza drobnymi wyjątkami), po drugie na dostępności samochodu i liczbie pojazdów zarejestrowanych na głowę w Warszawie.KwZ pisze:Masz może dostęp do danych nt. struktury podróży w Warszawie z rozbiciem na DP i DS? Bo ja wątpię w obie powyższe tezy.Glonojad pisze:W DS to się jeździ samochodem, jak się go ma (a z 95% gospodarstw domowych pewnie w Warszawie ma)
O tak. Męczenie się, aby złapać czerwone - bezcenne. Z obu krańców trzeba ruszać lekko opóźnionym (max. 00:59 - tak dla przypomnienia). I co z tego, że na ZP Topiel mam -2, na ZP Nowy Świat -1, jak przy ZP DH Smyk mogę być już na +1. Momentami ZTM przesadził z czasami - ZP TopielGlonojad pisze:Zwłaszcza, że przynajmniej to 128, choć wolne, to regularne w ten DS jest i punktualne pewnie też.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wziąłeś oszczędności, nie gderaj