Co w dzielnicy Ursynów piszczy
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
ZTM na FB pisał.bepe pisze:A nie pisał już ktoś przypadkiem, że 210 na pewno tamtędy pojedzie?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A kiedy to wpuszczanie linii na nowy Odcinek Al.KEN i co będzie jechać od Wałbrzyskiej do Al.Wilanowskiej dwukierunkowo?
A i jeżeli chodzi o 185 195 i 503 to ja proponuję:
185 bez zmian.
195 PL.PIŁSUDZKIEGO-...-S.Herbsta-Al.KEN-F.Płaskowickiej-URSYNÓW ZACHODNI
1.195 nic nie traci poza Centrum Onkologii.
2.Bliskość przystanków Miklaszewskiego i Metro Imielin oraz Polinezyjska Plus przystanków Warchałowskiego i Stryjeńskich daje rekompensatę za brak 503, jeżeli 510 pojedzie według pomysłu ZTM.
3.Zachowane jest połączenie z Megasamem i CH Ursynów.
4.Następuje poprawa częstotliwości i pojemności Taborem z linii 503.
5.Zmniejszenie dublowania 179 na ursynowie.
6.Większa korzyść zze 166 na Teligi i Strzeleckiego za brak 503.
503 Likwidacja Linii, rozdzielenie taboru na linie 510 i 195.
185 bez zmian.
1.195 nic nie traci poza Centrum Onkologii.
2.Bliskość przystanków Miklaszewskiego i Metro Imielin oraz Polinezyjska Plus przystanków Warchałowskiego i Stryjeńskich daje rekompensatę za brak 503, jeżeli 510 pojedzie według pomysłu ZTM.
3.Zachowane jest połączenie z Megasamem i CH Ursynów.
4.Następuje poprawa częstotliwości i pojemności Taborem z linii 503.
5.Zmniejszenie dublowania 179 na ursynowie.
6.Większa korzyść zze 166 na Teligi i Strzeleckiego za brak 503.
503 Likwidacja Linii, rozdzielenie taboru na linie 510 i 195.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
ja sie trzymam tego co Dęboszczak kiedys zaproponowalja0306 pisze:185 bez zmian.
195
a ode mnie zwiekszenie czestotliwosci 179 do 7,5 w ciagu dnia.
503 kasacejszysz, 166 bym skrocil na Ursynowie, aby nie dublowalo 179/192.
takie 195 to troche inny pomysł ale może byc, przesiadki do 179 może będą ok na Petli 179. Jak tak to 179 w szczycie co 5 minut, poza szczytem co 10 minut.
503 tak, choc troche mi szkoda tak Fajnej linii, ale uzwyklaja ją na Mokotowie więc no trudno.
166 Coś musi z Kabat na Mokotów jechać, Na Stegny i Sielce. Na pewno nie ma co go skracac bo jest potrzebne. Dlatego 179 i 192 zamieniaja się trasami na Natolinie i Kabatach.
Co najwyżej może być rzadsze co 20/30 minut cały czas.
503 tak, choc troche mi szkoda tak Fajnej linii, ale uzwyklaja ją na Mokotowie więc no trudno.
166 Coś musi z Kabat na Mokotów jechać, Na Stegny i Sielce. Na pewno nie ma co go skracac bo jest potrzebne. Dlatego 179 i 192 zamieniaja się trasami na Natolinie i Kabatach.
Co najwyżej może być rzadsze co 20/30 minut cały czas.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
No tak to też dobre, 179 i 192 do Metra Imielin też.
Wtedy jak 195 ma pojemniejszy tabor to 166 by pozostało tylko na odcinku Praga Płn-Al.ujazdowskie i co dalej z takim 166, na Bagatela i pętla Plac Unni Lubelskiej czy dalej na Rakowiecka Sanktuarium? O ile dojdzie do zmieniania takiego 195 i 503 i 166.
Wtedy jak 195 ma pojemniejszy tabor to 166 by pozostało tylko na odcinku Praga Płn-Al.ujazdowskie i co dalej z takim 166, na Bagatela i pętla Plac Unni Lubelskiej czy dalej na Rakowiecka Sanktuarium? O ile dojdzie do zmieniania takiego 195 i 503 i 166.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
- R-9 Chełmska
To też dobrze że przypomniałeś, własnie zapomniałem o SGGW, w taki Razie 166 nalezy zostawić a kombinować tylko przy 195. 185 też zostawić jak jest.
Zostaje przy swojej wersji 195 od Metra Stokłosy do Ursynowa Zachodniego zmieniana trasa.
Zostaje przy swojej wersji 195 od Metra Stokłosy do Ursynowa Zachodniego zmieniana trasa.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
To może od razu wywalić wszystko, co poza granice dzielnicy jeździ, bo zawsze ze świetego metra można sie przesiasc. Ja myślałem, ze pewnego marginesu głupoty nie da sie przekroczyć. Teraz sobie podstaw z dowolnego metra ursynowskiego i wywal zarówno 195, jak i 503, a także 148, 185, 504 itd.195 pisze:przeciez jedzieja0306 pisze:166 Coś musi z Kabat na Mokotów jechać, Na Stegny i Sielce.
KabatyStegny = metro +108 lub 501/519
KabatySielce = metro +131
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Obawiam się o miejsce na Ursynowie Zachodnim. Przy samym 185 jest tam strasznie ciasno i raczej nie ma miejsca na dwie linie.ja0306 pisze:A kiedy to wpuszczanie linii na nowy Odcinek Al.KEN i co będzie jechać od Wałbrzyskiej do Al.Wilanowskiej dwukierunkowo?
185 bez zmian.
Hm z tego co widywałem to stoja tam po 2 busy albo 1. Hm 195 chyba pojedyńczo by się zmieściło, a jak nie ma miejsca to najlepiej Zakrańcowac tak jak REALbusy z oznakowanym przystankiem. Jedyne dobra miejsce skoro REAL czasami ma parking zamknięty.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw