Awaryjne zamknięcie ul. Muranowskiej
od 11.01.2012 (środa) od godz. 06:00
W związku z awarią sieci ciepłowniczej w ulicy Muranowskiej na odcinku pomiędzy ulicami Bonifraterską i Andersa (w kierunku ul. Andersa) od dn. 11.01.2012r. od ok. godz. 6:00 do odwołania autobusy linii 116 i 503 zostają skierowane na poniższe trasy objazdowe:
116, 503: w kierunku krańców CHOMICZÓWKA, NOWODWORY od skrzyżowania Bonifraterska/Świętojerska: Świętojerska – Andersa i dalej swoimi trasami.
W przypadku przedłużenia awarii na godziny nocne, na trasę objazdową zostają skierowane także autobusy linii N44:
N44: w kierunku krańca ZGRUPOWANIA AK „KAMPINOS” od skrzyżowania Bonifraterska/Świętojerska: Świętojerska – Andersa i dalej swoją trasą.
Na powyższych trasach objazdowych jako stały obowiązuje przystanek ŚWIĘTOJERSKA 02.
Jednocześnie zawieszeniu ulega funkcjonowanie przystanku MURANOWSKA 04.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
ZTM.WAW.PL
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
W związku z owymi wydarzeniami dziś przed 8 widziałem 222 skręcające w lewo z Zajączka w Mickiewicza.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
127 jechało normalnie, zamknięta była tylko Muranowska w stronę Andersa, więc tylko 116 i 503 śmigały objazdami, reszta jeździła (a przynajmniej powinna jeździć) po swoich trasach.person pisze:Rano była zamknięta nie tylko Muranowska w kierunku zachodnim, ale również Międzyparkowa w obu kierunkach - stąd 222 w tym miejscu i poranny korek na Słomińskiego w kierunku wschodnim.
Ktoś wie jak jechało 127?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Popsuło się jakoś po 5 rano, jak ruszałem do roboty około 6 to jeszcze ZTM nie było, tylko policja zawracała 116 i 503 w stronę Świętojerskiej. Bonifraterską i Międzyparkową do Słomińskiego normalnie przejechałem. Trochę na ślepo, ale jestem zawodowcem, nie muszę widzieć A jak o 7 skręcałem z Konwiktorskiej jako przenajświętsze i niezbędne 178, to już był ZTM i względny porządek.person pisze:O której było Twoje rano?Szeregowy_Równoległy pisze:zamknięta była tylko Muranowska w stronę Andersa
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
127 w stronę centrum jedzie Konwiktorską, a w przeciwną... 178 jeździło normalnie, więc czemu 127 miałoby jeździć nienormalnie? A w ogóle nie wiesz czemu Międzyparkową zamknęli?person pisze:Za to o 7:30 na Konwiktorskiej auta stały w korku, a Międzyparkowa była zamknięta przez policję Stąd moje pytanie o 127...
- Bastian
- Sułtan Maroka
A 222 nie?Szeregowy_Równoległy pisze:178 jeździło normalnie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bastian pisze:A 222 nie?Szeregowy_Równoległy pisze:178 jeździło normalnie
Wychodzi, że nie. Albo 222 było nadgorliwe, albo ktoś go nadgorliwie skierował.Kleszczu pisze:W związku z owymi wydarzeniami dziś przed 8 widziałem 222 skręcające w lewo z Zajączka w Mickiewicza.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
O godzinie 20 miał miejsce wypadek w Al. Piłsudskiego pod wiaduktem Trasy Toruńskiej w kierunku Zacisza. Przejazd był zablokowany w tym kierunku przez godzinę.snooker pisze:Z powodu bliżej nieokreślonego zatoru/wypadku na Radzymińskiej, chwilę przed 21 na Głębockiej w stronę Targówka pojawiło się m.im. 2x718 i 2 pekaesy.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.